Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Arguing with Myself

(pořad)
USA, 2006, 76 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

První "celovečerní" vystoupení amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD, i když jeho obsah je částečně přístupný na serveru YouTube. Jeff Nejprve vypráví jednu příhodu, která se mu stala na letišti, když do města přilétal a tato se pak táhne celým vystoupením jako tenká linie. Postupně vystupuje s postavičkami Waltera, Bubby J., Peanuta a Jose Jalapena. Zároveň se v průběhu vystoupení několikrát objeví Jeffův "manager", postavička Sweet Daddy. (Plague.)

(více)

Recenze (51)

L-V 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je výjimečný komik - nikoho podobného neznám, je prostě originál a to, co se svými loutkami dokáže, je něco neskutečného. Samozřejmě asi každý bude mít některé loutky raději a některé už méně - mě moc nezaujali Sweet Daddy ani Jose on a stick :) a naopak to u mě jednoznačně vyhrál Walter - intermezzo ohledně Mika, co opustil sál: "I need a medical transport!" :D Pokud to mám celkově zhodnotit, tak narážím na podobný problém jako u divadelních záznamů - zkrátka ten zážitek "být při tom" je nezprostředkovatelný, jinak bych šel do plných... ;) P.S.: Proč tu není žádné hodnocení od uživatelů v Top 30??? ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Arguing with Myself je prvním ze zatím tří DVD Jeffa Dunhama a také nejlepším. Improvizace s "pissed of" Mickem a "rámařem a fasetářem" Nickem patří mezi to nejlepší z tohoto záznamu. Seznam: Jeffova příhoda (5*), Walter (5*), Sweet Daddy D. (4*), Bubba Junior (4*), Peanut (5*) a José Jalapeňo on the steek (5*). // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Dokonalé, Jeff Dunham musí byť génius, lebo ešte teraz ma bolí brucho od toľkého smiechu. Neskutočné množstvo vypointovaných dialógov, navážanie sa do všetkého, na čo príde reč, do zopár členov publika a pritom nikdy nie trápne. Doteraz som poznal Dunham len z krátkych videí na youtube, ale takéto hodinové predstavenie je niečo úžasné. Osobný favorit - Peanut. Kiežby aj k nám raz prišiel do divadla, určite by som si sadol do prvého radu, nech sa môže navážať aj do mňa. :-) ()

Kubinn 

všechny recenze uživatele

Pustit si toto bezprostředně po shlédnutí vystoupení Dylana Morana byla celkem chyba. Okamžitě je vidět rozdílné pojetí show a jejího zacílení na americké tak trochu pitomé publikum. Záběry do hlediště během vystoupení na tlustý a hloupí američany budou to jediné co si z toho nakonec budu pamatovat... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jedno z nejlepších vystoupení Jeffa a jeho partičky. AWM byl asi první počin, který jsem od něj viděl. UŽ je to pár let a dnes jsem si to oživil. Musím říct, že jsem se smíchy až zalykal. Tenhle bavič se pro mě stal obrovsky uznávanou ikonou, která mě dokáže rozveselit i v těch nejhorších chvílích. Veškeré jeho vtipy, drsný sarkastický humor a samotné břichomluvectví, mě pokládají na kolena. Tohle je pro mě opravdový celovečerní umělec. Klasicky nejlepší postavy jsou Achmed, Peanut a neuvěřitelný Walter. Žeru tohle vystoupení a celou Jeffovu "rodinu". ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Loutka Bubba J, která se zde objevila, byla vyrobena na poslední chvíli. Sám Jeff Dunham přiznal, že barva na loutce byla během představení stále vlhká. (c.tucker)

Reklama

Reklama