Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojník Tom Farrell pracuje v Pentagonu. Na večírku se seznámí s přitažlivou Susan Atwelovou. Po vášnivé noci se však dlouhou dobu nesetkají. Až o několik měsíců Farrell zjistí, že je milenkou jeho nadřízeného, tajemníka ministerstva obrany Davida Birce. Ten po hádce Susan zabije. Jeho oddaný pobočník Pritchard nastraží falešné stopy. Obavy má však i Farrell, policii se dostaly do rukou negativy, na kterých je spolu se Susan. Podaří se mu odhalit vraha dříve než ho zatknou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

subic 

všechny recenze uživatele

Thriller, kterému rozhodně nechybí napětí. Po spoustě let jsem se na to rád podíval. Podle mě asi první nejvýraznější role Kevina Costnera, tentokrát ve slušivé bílé námořní uniformě. Najít si milenku, která je zároveň milenkou nového nadřízeného, to není jen tak. Posledních pár minut v podstatě celý příběh posune úplně do jiné roviny. 70% ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

Napínák na jedno zkouknutí, podruhé už bych to nedala. První polovina filmu pouze neustálé až otravné sex-techtle-mechtle mezi Costnerem a Youngovou, až na "kozičky" samozřejmě haulywůdsky cenzurované, často s pocitem jako by Costner ani o ni neměl valný zájem, zatímco ona by ho sežrala. Costner, lamač ženských srdcí (mého určitě ne!), vypadá jak po tyfu, takové "mužské" nic. Uniforma mu sice sluší, ale občas v ní vypadá jako člen disco-group Vilidž Pípl...Velmi lajdácké zakončení/rozuzlení této "fikce" o US-americké politické realitě. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Díky No Way Out jsem si ujasnila několik věcí: 1/ Kevinovi Costnerovi bílá námořnická uniforma proklatě sluší nebo mu aspoň slušela před dvaceti lety, 2/ u milostné scény v taxíku je třeba počítat s tím, že vám ji dříve či později někdo zparoduje, 3/ začít si s ministrovou milenkou a myslet si, že se z toho už nějak vykecáte, je omyl, 4/ pokud něco vymňouknete, je vždycky možné hodit vinu na agenta cizí mocnosti, 5/ přinejmenším během psaní závěrečné scény by se před scénáristy měl zamykat alkohol. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner oblékl slušivou uniformu, po úspěšné akci je za odměnu přijat do štábu ministra obrany a na prezidentském plese se zakouká do půvabné brunety. Stane se jeho milenkou, přičemž už je milenkou vysokého vojenského hodnostáře. Navíc brzy zjistí, o koho jde. Tohle nebude fungovat, nicméně lásce se nedá poroučet, pokud první z milenců „nevěru“ neodhalí. Výsledkem je špionážní thriller, který se publiku do paměti zrovna nezaryje, nicméně Costner začínal být toho času hodně v kurzu, elegantního intrikána si střihnul Gene Hackman a Sean Young toho času neměla zábrany. Naštěstí to není úplně dlouhé a v druhé polovině to začne příjemně odsýpat. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako ten úplný konec kdyby nebyl tak je to asi fuk, ale jinak moc pěkně vymyšlená zápletka gradující do fajn dusné atmosféry, kde ten pomalu se zasouvající poklop ventilace tlačíte očima! Kevin vypadá jako Tom Cruise a klátí tu sexy Sean Young která pro nahotu nejde daleko. Tom (tak se totiž filmová postava ztvárněná Kevinem jmenuje) má ale smolíka, blondýnku s citem pro finance totiž brousí i ministr obrany, a tak v Pentagonu je najednou poněkud těsno (což v Tomových kalhotech taky, haha). Osmdesátkový look je spíš devadesátkový, ale mně to celé dost sedlo, takové filmy když nejsou zbytečně natahované a příliš domotané, já můžu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (6)

  • Kevin Costner (Tom Farrell) na väčšinu nebezpečných scén nepotreboval dabléra. Na zdesenie poisťovne, u ktorej boli predstavitelia poistení, Costner natáčal scény, pri ktorých šoféroval, bez predpísaných okuliarov. (beso74)
  • Filmovanie prebiehalo v Annapolise, Marylande, Arlingtone, Virginii, Baltimore, Washingtone DC a v Aucklande na Novom Zélande. (beso74)
  • Metro zo scény, kde naháňali Farrella (Kevin Costner), je Metro Line v Balitmore. (beso74)

Reklama

Reklama