Reklama

Reklama

Falešná pravda

  • Kanada In Her Defense (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Právnik musí obhajovať svoju milenku obvinenú z vraždy manžela.  Michael Dudikoff ako úspešný advokát Andrew sa zoznámi s Marlee Matlinovou ako manželkou bohatého podnikateľa Jane. Okamžitá vzájomná príťažlivosť prerastie do vášnivého, ale utajeného vzťahu. Keď manžel ich pomer odhalí, dochádza k obrovskej hádke, zaznie výstrel a manžel padá mŕtvy k zemi. Andrew stojí ako skamenený s vražednou zbraňou v ruke. Z vraždy však polícia obviní Jane. Pri pátraní po podrobnostiach sa však objavia prekvapivé a dych vyrážajúce skutočnosti, rozmotáva sa sieť lží, intríg a prichádza na šokujúce odhalenie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

castor 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff je a byla vždycky zajímavá postava zaoceánského filmu. Jedna z hvězd béčkové společnosti Cannon, jedněmi nenáviděná, druhými zbožňovaná, nenatočila sedm let žádný snímek. Netradičně se objevil v „erotickém“ dramatu bez zajímavějších míst. Místy dosti kostrbatý děj nás zavádí do úsměvného advokátního prostředí, ve kterém se jeden ctižádostivec zamotá do podivných pletek. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrat pravnicky Michal Dudlakov... proc chce proboha hrat kdyz na to nema to mi nekdo vysvetlete tenhle bejvalej emerickej ninja sel pekne do sracek a dobre mu tak inu kdo chce kam pomozme mu tam v tomto pripade na smetiste jo a kdyz cumim na ten celkovej rating nemuzu si nerejpnout hodnotil ten film nekdo jinej nez jen zaryty Dudikoffovy fanousci?! mne se zda ze asi ne rozum do hrsti!!!!! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Takový kriminální film s malou dávkou erotiky :) Kouknout se na to dalo, ale znovu už bych se na to nedíval. Michael Dudikoff v poněkud netradiční roli... ()

balba 

všechny recenze uživatele

Vášnivý milostný vztah advokáta Andrewa a malířky Jane dostane tragický obrat , když jsou přistiženi Janiným manželem , kterého Andrew v sebeobraně zastřelí.Z vraždy je obviněna Jane.Její obhájoby se ujímá Andrew................ ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Námet nie je zlý, ale som prekvapený slabým spracovaním, pretože to nie je ani béčko. Ešte aj americké televízne filmy ponúkajú lepšiu kvalitu remeselného spracovania. Slabá kamera a agresívna hudba, do toho monolog rozprávača, ktorý splieta niečo o dokonalej vražde, pritom žiadna taká sa nekoná. Scéna s vraždou je postavená na hlavu. Advokát sa správa roztržito, nelogicky a kopí chyby - zbavovanie sa tela po čas dňa (!), navštevovanie sa s podozrivou, bozkávanie sa na verejnosti, dokonca si dovolia aj vykurovačku. Postelných scén je príliš, zbytočne naťahujú stopáž, aj tak nie je na čo pozerať. Dudikoff sa rolu advokáta nehodí, to musí vidieť aj slepý. Záverečný zvrat to síce oživuje, ale jeho zmysel je tiež postavený na hlavu. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

V celku průměrná zápletka a průměrný průběh filmu jen jsem čekal více napínavější konec škoda... Dávám 5/10 ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Až moc jednoduché a ohrané téma, větší zábavu a to s větším zážitkem mi způsobí i jízda na horské dráze ()

Evbad 

všechny recenze uživatele

Jednou a dost. Zašmodrchaný příběh advokáta-vraha-milence v jedné osobě zapleteného s hluchou sexem posedlou malířkou. Co víc k tomu dodat. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Co je snad ještě horší než Michael Dudikoff v céčkovém akčním filmu? No přece Michael Dudikoff v kanadském dramatu. Když pominu jeho herecké nekvality, tak pořád nerozumím tomu, koho napadlo na konci devadesátek jej obsadit do role právníka, vášnivého milovníka a znalce znakové řeči. Jako vtip možná dobrý, jako skutečně natočený film hrůza, která vás bude po celou svou dobu udržovat v částečném spánku, dokud neskončí, a vy si už nikdy naštěstí ani nevzpomenete. ()

Reklama

Reklama