Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysloužilý agent tajné služby Ben O'Connor využívá svých schopností k tomu, aby v Las Vegas získal v pokeru dost peněz na splnění svého dávného snu. A skutečně se mu podaří získat dost, aby si mohl v malém americkém městečku se svými dvěma nejlepšími kamarády otevřít blues&jazzový podnik. Když se k nim přidá také syn jejich kolegy, agent tajné služby D'Artagnan, věci se dají rychle do pohybu a zanedlouho patří jejich podnik k nejúspěšnějším v kraji. Úspěch ssebou ovšem přináší také řadu nepříjemné pozornosti, o kterou nikdo, tedy ani "mušketýři" nestojí. Zejména, když se objeví místní gangsterský bos, který se pokusí klub ovládnout a změnit v hráčské doupě. Zdá se neústupný a navíc má za sebou podporu zkorumpovaného šerifa. To ovšem netuší, s kým má tu čest. Velmi brzy se však o tom přesvědčí, protože trojice vysloužilců se společně s jejich mladým přítelem vydává do boje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vskutku odpočinkový nenáročný thriller, kde se Michael Dudikoff oprostil od tvrdých akčních hrdinů a vsadil spíše na dramatickou roli. Několik rvaček tu sice je, ale ničím nepřekvapí. Ryze akčních filmů koncem 90. let natočil vcelku dost, a tak se jedná o zásadní změnu. Příběh je nesmírně jednoduchý bez špetky originálního nápadu. Místy se děj zbytečně natahuje, což nahrává ohromné nudnosti. Televizní vyznění je zřejmé a tak se snímek hodí leda tak na nedělní odpoledne, kdy nijak neuškodí. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Dudlík si tentokrát sáhnul na samý dno a paradoxně i navzdory svým chatrným schpnostem je jedním ze dvou "herců", kteří se ve filmu objeví - zbytek spadá na úroveň velmi špatných ochotnicích výkonů - často i technicky velmi špatně zvládnutých. ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Nejsem fandou Michaela Dudikoffa , každý film, ve kterém hraje hlavní postavu má nějaký problém s tahem a nebudu to zbytečně okecávat, prostě tenhle film stojí za nic. Pár povedených momentů jsem postřehl, film není ani tolik o akci jako o dramatických sekvencích a to se mu vyplácí. - 3/10 - ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Úprimne, od Michaela Dudikoffa som čakala niečo lepšie. Omnoho lepšie.Jediný dôvod, prečo som dala 2* je ten, že film sa tempom dokonale prispôsobuje bluesovej atmosfére, ktorá je preň príznačná. Teoreticky skutočne nie je zlý, len je trochu... nudný a pomalý na môj vkus. Ale k dobru mu musím pripísať, že hoci tento druh hudby príliš v láske nemám, tu sa to celkom dalo počúvať. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama