Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná americká komedie ze zákulisí oblíbených amerických talk show, ve kterých obyčejní lidé řeší před kamerami své choulostivé problémy. Týden co týden usedají v Americe miliony diváků k obrazovce a sledují show, kde neznámí lidé energicky odhalují své problémy, nevěry a podrazy. Moderátor Jerry Springer má ale co dělat, aby rozdivočelé aktéry zkrotil... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Aargh 

všechny recenze uživatele

Hloupý film o hloupých lidech. Všechny postavy se chovají jako nesnesitelní idioti (přesně jako v Show Jerryho Springera). Jeden bod za Michaela Dudikoffa, který výjimečně nedává nikomu do nosu. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Žalostně nezajímavě udělaná antikomedie na téma čeho všeho jsou američané schopní aby se dostali do televize pro těch pár minutek slávy. Kdysi jsem pár dílů show Jerryho Springera shlédnul a občas mi vážně spadla spodní čelist a nedocházelo mi co to vlastně vidím, žel tady mi ta česlist spadla únavou. Pokud tedy vydržíte dokonce a pokud se zasmějete tudíž všechna čest. A pokud jako já budete pořád dokola přemýšlet kam se jen ta komedie mohla vytratit, klidně toho nechce, protože odpověď neexistuje. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečného rozjímání a Jerryho sebe-agitačního projevu, mohl to být KAMEŇÁK po americku. Se Springerem jako troškovsky ďábelským pokušitelem chudých mas a uvadajících herců (viz Dudikoff jako americký Vašut). Jako sociální satira to funguje nejlíp. ()

Reklama

Reklama