Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmiletá Leslie je při cestě ze školy unesena dvojicí mužů, kteří jí namluvili, že byli požádáni jejími rodiči, aby se o ni postarali. Odvezli ji na neznámé místo, kde se setkala s černošským sirotkem Donniem. Po čase Leslie uvěřila, že rodiče už o ni nemají zájem a nechtějí, aby se vrátila domů. Obě děti zůstaly v rukou pedofilních únosců a musely se podvolit i požadavkům jejich zvrhlých „zákazníků“. Leslie s Donniem spojilo vzájemné až sourozenecké pouto a společně utíkali do svého tajného světa, který si vytvořili při čtení Knihy džunglí. Pak se příběh posune o deset let dopředu, kdy oba, již na prahu dospělosti, žijí na ulici, živí se tím jediným, co se v životě naučili, a přitom se stále starají jeden o druhého. Jednoho dne je však Leslie postavena před fakt, že její rodiče stále žijí a ona by se mohla vrátit domů. (lola3121)

(více)

Recenze (88)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok by som rozdelil na dve časti - malá Leslie a veľká Leslie. Malá Leslie ovplýva výbornou emotívnou stránkou, ktorá sa odvíja od odpornej témy - únos a znežívanie detí. Dospelá Leslie zase funguje na princípe sociálnej ťažoby a každodenným bojom o "prežitie". Táto časť ma už ale nechytila tak ako prvá polovica, naproti tomu prekvapil aspoň záver, ktorý bol veľmi racionálny a reálny, skončilo to najlepšie ako len mohlo. 70/100 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Stačilo si přečíst zdejší popisek k filmu a ihned mě zaujal. Námět skvělý, ale následné zpracování už trochu pokulhává. První hodina filmu je na 4 hvězdy. Dva muži unesou malou Leslie, namluví jí, že ji už rodiče nechtějí. Zneužívají ji a natáčí s ní pedofilní porno (ovšem žádných odporných scén se nedočkáme - přece jen natočit něco takového reálně se sedmiletou Ryan Simpkins by bylo dost kruté). Skamarádí se s chlapcem Donniem, kterého také drží a zneužívají a stanou se z nich bratr a sestra. Sžijí se s příběhem Knihy džunglí od Kiplinga, sebe berou jako Mauglího a vlka a dospěláky jako Opičí lid, kterým nerozumí a kteří jsou šílení. Druhá půlka filmu se odehrává o 10 let později, kdy Leslie a Donniem žijí na ulici, vydělávají si prostitucí a protloukají se, kde se dá. To je už ta nudnější část filmu. Ovšem v té první půlce opravdu skoro mrazí diváka. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Od začátku natolik drsné, syrové a pod kůži i nehty se vtírající drama, že u mnohých scén jen sedíte se zachmuřeným, až depresivním výrazem v tváři a říkáte si, že tohle je poněkud silný šálek kávy, o to silnější, že se podobné věci prostě dějí a nejsou pouze dílem fantazie scénáristů. Pochválit musím obě herečky, které ztvárnily Leslie. Za působivost snímku musím hodnotit plným počtem. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Takový téma a tak špatně udělaný...přiznávám, že netuším, co tomu filmu chybí. Herci špatní nejsou, ale mě to prostě nechytlo. Nejen nechytlo, já jsem se nudila. Ze samotnýho námětu se mi ježí chlupy a svírá žaludek, ale tady to je všechno tak nějak plytký a prázdný...docela nadhodnocen, řekla bych... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film je v podstatě rozdělenej do dvou částí. První část tvoří únos a pak zobrazení toho, jak si unesený děti postupně zvykaj na život u dvojice pedofilů a s tim spojený nejrůznější činnosti. Zhruba v půlce filmu přijde střih a začíná se v podstatě od nuly. Ta druhá část je o tom, že život na ulici jako neni nic moc. Takovejch filmů už se natočily mraky a tenhle nepřináší celkem nic novýho. Jinak když jsem na konci viděl ty rodiče, tak bych snad radši žil u hodnýho strýčka Pedobeara v podání Toma Arnolda, kterej tady předved asi svůj životní výkon. Osobně ho mam zafixovanýho jako komika druhořadý kategorie a tady fakt překvapil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Útulek, který Leslie (Gillian Jacobs) navštěvovala, se nachází ve čtvrti Malá Itálie v San Diegu. Ve skutečnosti je to však autopůjčovna. (hellstruck)

Reklama

Reklama