Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Diskuze

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Nechápem ľudí, ktorí potrebujú mať za každým filmom hlboké myšlienkové poslanie a kopu nezáživných dialógov. Ohromé vizualistické stvárnenie, výpravu a čo ja viem čo ešte. A keď to tak nie je tak je to pre nich sračka.To akože si človek nemôže pri filme oddýchnuť? Musí byť stále v strehu alebo čo?

Nikuska487

Nikuska487 (hodnocení, recenze)

Velmi super komedia aka tu uz davno nebola...super dej a vyborne obsadenie..sandre sa tato uloha velmi hodila tiez aj ryanovi ktoreho som si vdaka tejto komedii oblubila..takzee jednoznacne 5 hviezdiciek.:D

Jirgen

Jirgen (hodnocení, recenze)

Ahoj, ví někdo jaký narodnosti je matka Margaret (Sandra bullock)

MadPaul

MadPaul (hodnocení, recenze)

Taky bych potřeboval věděr národnost matky Margaret, prosím napište mi to někdo, děkuji

Respex

Respex (hodnocení, recenze)

Netušíte někdo jaké národnosti je matka Margaret? Děkuji :)

bzum007

bzum007 (hodnocení, recenze)

pěkný film:) ale co víc? nemá co nabídnout...prostě další milá tuctovka, ale ty 3* si zaslouží:)

pugs

pugs (hodnocení, recenze)

Oneskorene, ale sledovať... keď bude DVDrip, budem ho mať prvý:-)

domimi

domimi (hodnocení, recenze)

uzasny film ktory vas zaujme uz hned na zaciatku. celym filmom vas sprevadza humor, ktoremu sa neda odolat, ale nakoniec sa tam najde aj dlho ocakavana romanticka chvilka. herecke vykony su uzasne az si niekedy poviete ci to naozaj iba hraju. boli tam vsak aj niektore veci dost klise, ktore sa objavili vo viacerych filmoch. avsak stara dama to vyvazila a dodla vsetkemu smrc :D:D...urcite odporucam

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Stačilo keď moja krajšia polovička vydela túto dvojicu na bilboarde v meste už bolo absolutne jasné že pri najbližšej možnej príležitosti ideme nato do kina!Ja sa v takomto prípade snažím v kine tiež aspon trochu pobaviť aj keď to nieje práve to čo by som vyhladával.Ale keď sa mi to podarilo už pri napr.Stmievanie,Spoveď nákupnej maniačky,tak aj tu by to nemal byť problém!

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tak Sandro a Ryane už vtrhněte do kin(ne až nakonci srpna)......nemůžu se dočkat!!!:-)

DANTE[RK]

DANTE[RK] (hodnocení, recenze)

sandra je pekna baba,ryan sa do hrania celkom dostava..... urcite si to pozriem.....

Straylight

Straylight (hodnocení, recenze)

klasická sandra bullock movie- vtipné i když ne moc, romantické- taky ne moc, aspoň že andrew je hezký až příliš ...takový průměr

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

z chuti som sa párkrát zasmial....už otrepaný námet...ale svižne spracovaný :)

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Taky si myslim, ze to bude pekna blbost, ale kdyz tam hraje krasnej Ryan, tak si to proste nemuzu nechat ujit :)

MajklM...

MajklM... (hodnocení, recenze)

Ta Sandra je snad čim dál hezčí a hezčí. Jinak trailer vypadá velmi nadějně, už se těším:-)

Oňďo

Oňďo (hodnocení, recenze)

To tak na tento film sa tesim pretoze su tam moji oblubeny herci...jupiiiii

Fildas

Fildas (hodnocení, recenze)

Ja se docela tesim, Reynolds je docela good herec, ale ze tam daly Sandru, ta stale ve svych 45 vypada na 20 coz je nejak divne, ze by plastika? No uvidime

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

To bude hit.! Neokoukaný námět :) neokoukaní herci...to v Americe letí, to bude hitovka LOL

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama