Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Recenze (850)

Unlink 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá ako nejaká podpriemerná komédia, ale nakoniec je to celkom dobrý film i keď už pomaly na s začiatku dokážeme predpokladať ako to skončí. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nezábavná variace na Zatímco jsi spal - stejné výrazy, stejný dějový zvrat, stejný konec - a stejná Sandra ....... ale pořád stejná kočka ... ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Po Definitely, Maybe jsem měl Ryana Reynoldse možnost díky Návrhu zhlédnout v další romantické komedii... A opět jsem si zachrochtal blahem.. Jemu tyhle role prostě sedí.. Je prkenný, povětšinou se tváří, jakoby mu někdo narval dildo do prdele a tomu, že je do Sandry zabouchlý, věříte asi tolik jako tomu, že Britney Spears si za Crossroads zasloužila Oscara.. Sandra na druhou stranu opět přesvědčuje, že tenhle žánr ji sedí jak O. J. Simpsonovi želízka a je tím prvkem, který film drží nad vodou (společně s energickou babičkou)... Humor se zde totiž nepřekvapivě nekoná. Dobrý průměr, nic víc. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

70% Dějově neoriginální a předvídatelné, ze začátku nudné, s několika klišé na konci a jen průměrnou vtipností. Přesto si rád Návrh někdy pustím znova. Sandra Bullock je totiž na svůj věk stále kočka, s Reynoldsem jí to jiskří a HLAVNĚ, jeden by díky chytrému scénáři opravdu uvěřil vývoji postav. Přesně to mi například u Klamače srdcí chybělo. Sympatická oddychovka. ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Vrať mi mobil a vem si pejska! Jo, jo, Sandra Bullock je pořád roztomilá když chce. Sice jsem čekal, že bude za větší mrchu, ale nevadí. Příjemná romantika. ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

už dávno som nevidela tak znásilnenú love story... scenáristi sú očividne prepracovaní, lebo čo iné si mám pomyslieť po tých neuveriteľných eskapádach typu pes v pazúroch orla, hiphopové vzývanie matky prírody okolo vatry, plnotučný latino striptíz či kolízia naháčov v kúpeľni? bežne žánrom romantickej komédie nepohŕdam a proti hereckému obsadeniu nemám žiadne výhrady (dokonca mám veľmi rada Mary Steenburgen i Betty White). ale toto je jednoducho trapas v topánkach od Louboutina a s Birkin bag na kolienkach. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že v tomto filme hrá Sandra Bullock sa kupodivu nejedná o snímok zdraviu škodlivý(ako sa to u jej filmov už tak býva). Videl som tento film už viackrát, aj keď vždy to bolo skôr náhodou, keď nebolo nič iné v ponuke. Napriek tomuto film vhodne strieda trápne a vtipné scény takým prirodzeným spôsobom, že sa proste celý čas bavím(aj keď len decentne). ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Pobaví, neurazí, nepřekvapí. Potěšila mě účast Mary Steenburgen. Od dob Zelené karty jsem pořád nepochopila ty americko - kanadské vztahy. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Na Sandru Bullock je pěknej pohled jako na ženskou...horší to už je s pohledem na ní jako herečku. Tady to naštěstí trochu vytáhnul Ryan Reynolds a Sandra má štěstí, že jí z neznámejch důvodů obsazujou do podobně koukatelnejch ptákovin. Clekem dobře do tohodle stylu zapadá její ksicht...škoda, že s její vizáží nekoresponduje i její herecký umění. 75% ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie,která je pro takové to odpočinkové sledování,skvělý herci,hlášky a mnoho dalšího tvoří z tohohle filmu skvěle koukatelný film,který nenudí a zasmějete se u něho. 75% ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

No klasika. Nesnáší se, hrají divadlo, aby nakonec zjistili (velice nečekaně), že se vlastně celou dobu milují. Furt dokola. Ale je fakt, že Sandra je prostě boží a Ryan taky není k zahození. A ta scéna, jak na sebe narazí nazí, no tak tu miluju, to se jako hodně hodně povedlo. Chtěla bych vidět to natáčení. Ráda se semtam kouknu. 65% ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Předesíláme, že ty 4* jsou HOODNĚ špinavé a je to fakt něco mezi... Reynoldse máme docela rádi, zatímco Bullock nám přijde spíše protivná, ale my prostě milujeme romantické komedie v podobě "seznamovaček s rodiči" a tady jsme se královsky pobavili a svůj učel Návrh splinil a jako páteční oddychovka po náročném týdnu to funguje přímo výtečně - odzkoušeno! 70% ...... Po troše odstupu a přemýšlení nakonec, ač (ne)radi, měníme na 3* - ale je to samosebou 3,5* :) ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Milé, po X té opakující se téma, jen hezčí o Aljašku. A možná mi vadilo, že Sandře scénář nepřiznal vyšší věk. To by filmu neublížilo, ba naopak. Protože je vidět, že je pomalu ve věku své filmové tchyně. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

On je pre ňu handra a za celý čas, ktorý strávili spolu sa nestalo nič, vďaka čomu by som uverila, že toto ich spojilo, teraz sa zamilovali. Romantika je nepresvedciva. Film má baví keď sa odohráva v New Yorku, na Aljaške scenár nevie vyčarovať nič zaujímavé,  len wtf sceny (únos šteniatka orlom, tancovanie okolo ohna). ()

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama