Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

Olík 

všechny recenze uživatele

„Welcome to the Hotel Transylvania, such a lovely place, such a lovely face“. Tak trochu jiný animák….nulový počet zvířátek, nulový počet přeměn z outsidera na vůdce smečky….upíři, vlkodlaci, zombie, kostlivci. A i když příběh samotný je takovou vatičkou (co už taky chcete pořád nového vymýšlet), tak rozhodně osvěžující záležitost. Vtipné, hravé, zručně animované, má to tah na rakev. Určitě nebyl na škodu i originální dabing party kolem Adama Sandlera, ale to bych já osobně z celého filmu rozuměl jenom citoslovcím :D Ne, kvůli těmto nemrtvím opravdu netřeba do nákupního seznamku dopisovat česnek a dřevěné kůly….naopak. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Sony se v roce 2012 vytasilo s animákem Hotel Transylvánie, ze kterého se stal nejen slušný animák, ale i divácky vděčný hit pro celou rodinu. Hraběte Draculu dabujd Sandler, některé další postavy jeho kámoši Kevin James a David Spade. 4* ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Pěkný animak, který je i trošku uzpůsobený pro dospělé, Hlavně  nenápadným humorem a vtipnými narážkami  na monstra. Pro děti je tu přehršel ukřičených částí a stupidniho humoru. Hudba teda byla strašlivá. Tohle není vubec můj styl. Hodně jsem se zasmála u pantomimy, kterou předváděl Neviditelný. Líbilo se mi, jak tvůrci podali postavu Draculy - tatínka. A ten jeho krásný přízvuk byl třešničkou na dortu. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Strašidla na speedu. Hodně rychlé, místy až otravně zběsilé, hlavně vlčí rodinka. Dětem se to ale asi bude hodně líbit. Zázrak - dabing bez výhrad! Nijak přehnaně bych film nedoporučil, ale pár vtípků je fakt povedených, takže ano, upřímě se zasmát lze a je potěšující, že se nejedná jen o hloupé gagy, vyskytnou se i inteligentní vtípky. Tyto příjemné momenty ale dokáže záhy převálcovat nějaká ta dětinská hloupost, takže dojem je dost rozbitý. Něco by se dalo a chtělo vidět víckrát, ale pak jsou momenty, které víckrát vidět nechcete. Asi tak. Viděno v kině, ve 2D. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Skvělé, vtipné, trochu i hororový animák se kterým jsem byl naprosto spokojen :-)) Krásné barvy, parádní ozvučení. Takže dávám 7,5/10 (viděno v kině) ()

Haide 

všechny recenze uživatele

Není nic horšího, než když od filmu očekáváte daleko více než vám nakonec nabýdne. Neskutečně natěšená po traileru jsem bohužel zjistila, že tentokrát do něj tvůrci nacpali doopravdy všechny nejlepší scény. Ale i tak lepší průměr a pro děti zřejmě neskutečně zábavná jednohubka. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Vpoho animak, ktoremu ale ku koncu dochadza dych. Kedze sme to videli v kine v 3D, boli sme ukrateni o originalny dabing. Mozno ten by to mohol este vylepsit, kedze zahrna stare zname mena. Treba vsak vyzdvihnut vela milych vtipov, dobru animaciu a aj originalny namet. Pobavili sme sa dobre, len koniec bol uz klasicky, tzn. zavanajuci klise. Ale ako jednohubka ok. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Jako Drákulově dceři se mi o tom dobře píše. Mělo to vtip, jistou originalitu, ale co se týče podlejzání lidem, mohli by trošku ubrat. Jasně, Drákulovi sice lidi upálili manželku, ale...už jsme se přece strašně změnili. Jsme lepší a už si neubližujeme jen proto, že jsme jiní. Muhaha! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sú tu aj geniálne fóry (bingo, budenie telefónom) a postava Draculu ma bavila celý film (nutnosťou je ale parádny Sandlerov dabing), ale ako celok ten film na mňa nefunguje. Napriek guľometnému tempu som sa neubránil nude, lebo väčšina vtipov bola až moc jednoduchá a postavy sú jednorozmerné figúrky. Monštier je veľa, ale nie sú využité. Morálne poučenia na záver included. 6-/10 ()

jurca 

všechny recenze uživatele

Skvělá záležitost. Bavil jsem od začátku až do konce. Výborná a velice příjemná animovaná komedie, která potěší všechny věkové kategorie. 4* ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

V tejto dobe kedy je týchto animovaných sránd neúrekom Hotel Transylvánia nijak nevyčnieva a ide v zavedenom rytme aj so spevavým tanečným koncom. Pohodová jednohubka, ktorá si zaslúži sadu hviezd už len za twajlajt vtip. ()

snoodles 

všechny recenze uživatele

Asi jediná scéna, kdy jsem se zasmála, byla ta v letadle, kde dávali skvělý tématický film. Nějak jsem úplně nepochopila, jaká byla původní cílová skupina. V kině byly pěti až jedenáctileté děti s rodiči, kteří se vyloženě nudili, děti se občas bavily a ty lepší vtipy nepochopili ani jedni. Buď moc mladí nebo moc staří, nebo příliš znudění, do této skupiny se řadím já. Inu, třeba napodruhé to bude lepší, i když pochybuju, že nějaké napodruhé nastane. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zase na něco těšil a v mnohém mě to zklamalo. Ale myslím si, že to je kvalitní animák, v celé jeho šíři nadupanej vtipem a to já ocenuji nejvíce! 4* ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání.Nevyužitý potenciál, pár fórků je fajn, ale to je v konkurenci animáků, žalostně málo - 55% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Milý nečekaný překvapení a vítězství obsahu nad formou. Kvalita animace nedosahuje závratnejch kvalit, patří spíš mezi průměr, ale všechno dohání velice pohodová atmosféra, slušný tempo vyprávění, sympatický postavy, spoustu povedenejch fórků (Gremlinka, Frankenstein, zombíci, odkaz na Twilight atd.), dobrá hudba a skvělej dabing (perfektní Sandler). Asi nemusim příliš zdůrazňovat, že hlavní kostra příběhu je několikrát ohraný klišé, to je však jedna z mála výraznějších věcí, kterou lze tomuhle animáku vytknout a důvod, proč nejdu na pět hvězd. Inu, i Sandlerovi se čas od času něco povede, za mě jeden z nejlepších animáků roku 2012, čtyři silný hvězdy. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pecka, po dlouhé době jsem se zase pořádně zasmál a pěkně pobavil...animák z prostředí jakoby adamsovy rodiny, kde otec jako ochránce vybuduje hrad kam se nesmí dostat člověk, aby ochránil svoji dcerušku..co se stane když do hradu proklouzne člověčí duše, jak se s tím tatík drákula popere a jak se snaží vše ututlat před hromadou strašáků a monster je fakt super odvaz... Perfektní animák si zaslouží 5* a 90% ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama