Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

Scorpik87 

všechny recenze uživatele

Nic víc nemohu podat o tomto filmu. Pěkný příběh o mladé upírce, která chce poznat svět ale otec je proti. Náhle se objeví kluk, který vše změní. Paráda :) ()

Lucisek 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šla do kina. A zpočátku jsem se cítila trochu trapně, protože v kině jsem seděla já s přítelem. A pak jen rodiny s dětmi. Tak jsem si říkala, co mě to napadlo jít na pohádku. Ale nelitovala jsem. Bylo to vtipné a většinu hlášek, u kterých jsme my dospělí řvali smíchy, tak děti naprosto nechápaly. Takže už v polovině filmu se většina dětí nudila a přelézala sedačky a chtěla domů, zatímco rodiče koukali a smáli se. A rapující Drákula jako třešinka na dortu. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Parádní animák, přetékající "monster" nápady a odkazy. Jediné se mě vadilo byl ten tradiční hollywoodský patos konec. Poučení a snaha všechno dát dopořádku. Musim jednu hvezdu ubrat ()

sweetieM 

všechny recenze uživatele

Čo sa už len dá vytknúť americkému animáku, možno to zdĺhavé omieľanie niekoľkých faktov-a aj to asi pre to, lebo je to určené hlavne deťom ...no čo celkový dojem-pobavilo a to je hlavné! ()

damapo 

všechny recenze uživatele

Fórky dobré, je to prostě animovaný film a dá se zasmát, ale nic extra se čekat také nedá. Prostě dobrý animák - nic víc, nic míň. ()

panter666 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o vlkodlakovi tak si myslím, že tomu dám za pět. Bohužel to byla jen vedlejší postava, ale super. U Draculi se mi líbilo syčení a super nudné bingo nemělo chybu. ()

Als.D 

všechny recenze uživatele

A tohle mě bavilo. Není to nic světoborného, ale animace skvělé, příšerky výborně provedené a hlavní postavy se jim obzvlášť povedli. Je to vtipné a rozhodně to odvede svou práci. Měl jsem po shlédnutí rozhodně lepší náladu. Za mně Ano :). ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák u kterjého jsem se pěkně zasmál. Věci které bych normálně vytknul a poplival jsou zabaleny do humorného kabátku a stávají se snesitelnými. Víc mě děsí vyhlídka na druhý díl ()

saint3n 

všechny recenze uživatele

haters gonna hate, ať si uživatelé trhnou, nám fandům se to líbí. příběh čitelný snad od úvodních titulek, ale co už? my se chcem bavit! a že JE to prda.. směju se ještě teď a Adam rulez. ()

roman4794 

všechny recenze uživatele

Najlepší animák aký som kedy videl.Bol som na ňom v kine a neskutočne som sa nasmial,už podľa traileru som vedel,že to bude šupa,ale,že až takáto.Odporúčam pozrieť,nielen ďeťom ale aj dospelým,ktorý stále nevyrástli a majú radi animované rozprávky :-) Zakaždým keď si pozriem túto rozprávku tak sa smejem a nikdy ma neomrzí. Už sa teším druhú časť(2015) 100%. 5 hviezdičiek bez akéhokoľvek rozmýšľania :-) ()

Veuni 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animovaný film, který mě opravdu pobavil. Tzv. zápletka nic moc (je to "pohádka" pro děti), ale celkové zpracování je pěkné. Přiznávám, že náročnějšího diváka to asi moc nenadchne, ale já dávám 5* a palec nahoru :) ()

mrfroggy 

všechny recenze uživatele

Pre mna genialna rozpravka, troska vadi ta naspeedovana animacia, ale inak co sa tyka pribehu a priser - skvele. ( Slovensky dabing - pre rozpravky samozrejme skvely ) ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem chtěla moc vidět, ale vůbec mě nenadchla. Neslané, nemastné, jedna z hlavních postav Johnny je hodně nesympatická, hlavní zápletka úplně nezajímavá a strašně rychle vyřešená....... A dabing ! Hrůza a děs. Petr rychlý vůbec nepasuje hlavní postavě Draculovi a jeho pokus o zpěv je taky velmi směšný. Vůbec všechny pokusy o vytvoření nějakého songu jsou příšerné. Zklamání ! ()

Geralt66 

všechny recenze uživatele

Moc hezká pohádka. Myslím, že se to tvůrcům hodně povedlo, trošku to kazí český dabing, ale za to film nemůže. Koukali jsme na to s malou dceruškou a ta byla nadšená. Některé hlášky opakuje pořád dokola. Výborná rodinná zábava pro všechny, ()

Matysek1984 

všechny recenze uživatele

Člověk až dojde k pocitu, že veškeré naše dětské noční můry straší také z nějakého důvodu a která jsou taky občas unavená a chtějí si dáchnout v klidu a daleko od lidí. Velmi dobrý nápad, pojatý navíc velmi slušně. Oddechový film, který má spád, vtip, nápady, a v neposlední řadě pěkně "namalovanou" vampírskou týnejdžerku (miluju tmavovlásky). Tyhle strašidelné pohádky prostě žeru (např. Burtnovky atd...) ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Skvělá hovadinka, která rozhodně neomrzí. Sice to není nic oslnivého, ale já se docela slušně bavil. Hlavně drákula byl božský, ale i ty ostatní příšerky taky stáli za to. Někdy jich bylo sice až moc, ale nakonec co na tom, šlo přece jen o zábavu. ()

Stalker85 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu jak se někomu tenhle film může nelíbit :) je to naprosto peckovej animák...a komu se nelíbí rapující Dracula,proboha....je to parodie...ne životopisný dokument :D film má naprosto skvělý tempo...každá postava je tam krásně a jednoduše představená,takže nehrozí žádnej zmatek v tom kdo je kdo...a nuda? chachaaa tak ta nehrozí :D já u toho řval smíchy...fakt nemám jedinou věc kterou bych tomuhle dílu mohl vytknout..pro mě naprostá klasa...špička mezi animákama :) ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama