Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

io. 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel na Hotel Transylvánia s dcerou do kina, netušil jsem, že uvidím "kultovní film", který budu muset shlédnout ještě nejméně 20x. Ale po každé mě to baví. Naprosto strhující svižný a smysluplný děj, v každé druhé větě skvělá nebo alespoň dobrá hláška, nepřekonatelné ztvárnění zombíků... i když už jsem víc dědek než děcko, tak tomuhle dílu musím dát absolutních 5 hvězd! Lepšího Drákulu jsem neviděl. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se velice dobře bavila. Drákula používá přesně takové gesta, jaké mě přivádějí do křeče smíchu. Filmů o tom, jak rodiče drží své děti daleko od světa, je hrozně moc. Dárek pro dceru od mrtvé matky mi přišel pitomý, byla tam spousta scén, které mě nebavily. Taky jsem čekala, že těhotná vlčice porodí a něco udělají s Johnovým smradem.Nejlepší hláška:"Nejsem generál, jsem hrabě!". ()

Kuzco 

všechny recenze uživatele

Postavy a prostředí naprosto super. Taky hlavní myšlenka filmu-musíme monstra schovávat před lidma-se mi líbila, ale to je tak všechno, co si z filmu pamatuju... Jo a že měl vlkodlak spoustu dětí... To je ale přece málo, člověk by se měl smát, být dojatej, cokoli, jen aby v něm nezůstal dojem, že příběh napsali v posledních 10 minutách před premiérou... ()

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Skvelá pohádka! Pokaždé se na ni moc ráda kouknu. Vtipné, zábavné a trefne po celou dobu. Některé hlášky a scény me pobaví a budou bavit vždycky. Třeba blebleble nebo scéna s čočkami. Na druhou stranu to nese i něco hezkého, dojemného a poucneho. Moc pekná pohádka. ()

Eviel 

všechny recenze uživatele

Akože prečo nie ..určite si radšej pozriem toto ako si vymývať mozog nejakým slovenským seriálom :) Dobrá animácia , ale vtipu hodne málo. ()

Humanusdratus 

všechny recenze uživatele

Bezduchá, ohraná dějová linka. Neoriginální a předvídatelné. Zazděno tupým rapem nakonec. Navíc jsem si nemohl nevšimnout jistého vykrádání nápadů z Ratatouille... Opravdu nevidím důvod k udělení více jak dvou hvězd. ()

Igi155 

všechny recenze uživatele

Tento film ma rozosmial.Animácie sú v pohode.ani zápletka není zlá.Skrátka s každého rožku trošku.Není tomu čo vytknúť. V PERCENTÁCH JE TO 75% ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

"Ty malá krvesajko, že tě chytím" :-) Výborná zábava pro malé upírky, ale i pro dospělé, kdo má v sobě ještě aspoň trochu dítěte. :-) I náš dabing mě přijde parádní. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Viděno až po dvojce, která je o dost lepší. Téma animáku je skvělé, jezde obrovský prostor pro spoustu vtipu, ale zůstává částečně nevyužitý, chvílemi jsem se docela nudil. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvánie je animák, který nenadchne, ale ani neurazí. Chtěl jsem ho vidět, protože se mě přítelkyně snaží ukecat na druhý díl a tak jsem chtěl nejdříve vidět ten první. Líbily se mi ty hororové příšerky, je to trochu něco jiného, než Mimoni, kterých je dnes už všude plno. Dobré koukání jen tak na odreagování. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Otec strachující se o dceru, kterou vidí stále jako malou holčičku, to už tu párkrát bylo. Ale co když je tatíkem Drákula a tu "malou" holčičku ve své dceři vidí už 118 let? Hotel, kde se mohou nerušeně schovávat strašidla před světem lidí, nabízí spoustu vtípků a z gustem jich využívá, takže některé vedlejší postavy si zamilujete víc než ty hlavní. V originále to musí být ještě lepší, přece jen Drákula mluvící jako Adam Sandler, to je komedie sama o sobě, jeho dcera vypadá trochu jako její dabérka Selena Gomez atd. Na plnou palbu to sice nemá, ale nenudí to, pro mladé je tu i hudební vložka s moderní hudbou, takže v záplavě animáků určitě nezapadne. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Když si chcete spočítat všechny strašidýlka ideální film. Ne teď vážně, vskutku povedené číslo, plné akce a častého vtipného zmatku. Skvělý je vlk s německým přízvukem a jeho banda/smečka/hromada dětí. Pravdou je, že takové ty hudební čísla to trochu kazí, ale vždycky to spravili všudypřítomní zombíci. Když to teď píšu s odstupem času i se zhlédnutou dvojkou, musím říct, že dvojka je přeci jen lepší. ()

jakubesd1 

všechny recenze uživatele

Čo ma najviac bavilo na tomto animáku je asi tá flexibilita hlavneho drakulu , ostatné bol len nejaký stereotyp ktorý už sme niekde videli. Vizuálne to bolo fajn a humorovo to bolo super . Dokáže to pobaviť mladú aj staršiu generáciu . 75% ()

VincentB. 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý príbeh. Jednoduché motivácie. Jednoduché zápletky. Krásne fungujú ako celok a sú doplnené skvelými nápadmi a vtipmi. Perfektný animák, ktorý je po všetkých stránkach naprosto funkčný. Odporúčam vidieť a hodnotím 95%. ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama