Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toliver, bývalý důstojník amerických námořních sil, který teď pracuje ve vězení s maximální bezpečností pro mladistvé, se vrací po letech do Vietnamu. Musí tam najít nezvěstnou dceru amerického obchodního magnáta, kterou někdo pravděpodobně unesl. Na náročné cestě ho provází speciálně vycvičený kádr z jeho nejdrsnějších chovanců. Tým za odměnu slíbili, že je propustí na svobodu. Netuší však, jaké peklo je v džungli čeká... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

klerik 

všechny recenze uživatele

A tak jednoducho z toho mohlo byť nadupané vojnové béčko. Pár žoldnierov bude kaliť po Vietnamcoch... Lenže tvorcovia tam zamontovali väzňov, ich naivné charaktery a vzťahy. Akcia je málokedy zaujímavá na úkor "psychológie" a pátosu. Aspoň že ten Tagawa je štandardne odporný... Zarážajúce, že režisér vo svojich neskorších filmov preukázal nečakaný talent pre prostoduchú akciu (BOJ O ŽIVOT) a napätie (JAZDA DO PEKIEL 2)... ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle výtvor by se zřejmě bez uzardění dal nazvat etalonem sračky, která je pokusem o militaristický film. Tlupa totálně blbých primitivních hovad posbíraných po kriminálech se stává jednotkou žoldáků na cestě k vysvobození rozmazlené dcerušky jakéhosi miliardářského páprdy. Jestliže casting nebyl prováděn v ústavech pro mentálně choré s IQ nižším než 45, musí se těm individuím, co se ve filmu objevují, nechat to, že ty blbečky zahráli "dobře", protože na tak odpudivou bandu totálních dementů se téměř nedalo vydržet dívat. Nejlépe kvality tohoto výtvoru asi vykreslí skutečnost, že v té nesnesitelně blbé časové lajně, která je filmu vyhrazena na vyplýtvaném celuloidovém pásu (anebo v diskovém poli počítačů) se odehrávají i natolik "reálné" věci jako je bitka těch naverbovaných kreténů mezi sebou a to během akce. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slabe slabe Dudikoff v 90 letech to uz je spis bida i kdyz tohle patri jeste k tomu lepsimu v cem se objevil ale stejne nic moc story o tom jak drsnej vojak vycvicil bandu vyrostku a s ni pak vymlatil celej zlocineckej kartel ve Vietnamsky dzungli mne prijde hodne na hlavu postavena no aspon ze te akce je docela dost a tak se da jeste jakz takz zapomenout na fakt ze jinak je ten film totalni hovadina ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl miliardář a unesli mi dceru ve Vietnamu a nechtěl bych platit hrdlořezům výkupné, tak bych se obrátil spíš na kontraktory pracující v oboru než na výchovnýho poradce v pasťáku.Budiž. No a kdybych byl náhodou ten bývalý mariňák co dělá vychovatele v pasťáku, tak bych šel za bývalýma vojákama, se kterýma jsem sloužil než abych si vzal do akce pět výrostků, kteří nemají tušení o tom,jak se chovat v džungli, jak efektivně eliminovat nepřítele a co to je poslouchat rozkazy.Tak to by bylo na úvod. Teď k filmu samotnému. To že je nasnímán opravdu špatně,nebývá u tohodle druhu filmů tak zvláštní. Celkem pobaví mikrofon v záběru, který vám dělá společnost poměrně často. O hercích se nedá mluvit vůbec a akce?No některé scény nebyly špatně natočený,ale většina je do očí bijící. Ve 14 jsem tenhle film žral,časy se mění a lidi taky.Teda jen někteří. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Z nejakého nevysvetliteľného dôvodu som dostal chuť na nejaký film s Dudikoffom. Náhodným výberom som došiel k tomuto filmu. Zaujal ma trailer v ktorom sa neustále strieľalo a všetko tam vybuchovalo. Film síce spĺňa to, co sľubuje trailer. Lenže prevedenie akčných scén je úbohé až tragikomické. O zápletke nemá cenu hovoriť. Proste niečo infantilné. Jediným plusom filmu je, že som si konečne spomenul odkiaľ ukradli scénu pádu lietadla na začiatku filmu. Už som ju videl aj v nejakom ďalšom béčku plnom akčných scén z iných filmov a nevedel som odkiaľ ju ukradli. Je z filmu Air America. K cti patlalom tohto skvostu slúži, že tentokrát aspoň použili alternatívne zábery a trochu inak tú scénu zostrihali. Takže moju zvedavosť ohľadom Dudikoffa som ukojil a ďalších 10 rokov nemusím vidieť nejaký jeho film. A možno dostanem rozum a nepustím si už žiadny. 1/10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama