Reklama

Reklama

Ach ty holky!

  • Kanada These Girls (více)

Nejlepší přátelé se podělí o všechno. Tak jako kamarádky o přízeň jednoho muže, který je ale ženatý... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

embecka odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nemohli myslieť vážne... Pozerali sme to v noci na chate, lebo sa na tej telke nedalo naladiť nič iné. Nasmiali sme sa neskutočne. Pri každej druhej scéne niekto vyslovil: "Ako mohli...?!" Nech vám je veta "ako mohli?!" mojím hodnotením. Celé nevtipné, tínedžerky sprosté, Boreanaz najviac zahŕňa otázku AKO MOHOL?! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někomu ten příběh (oprávněně) příjde příliš ujetý až perverzní, a jiným zase (taky oprávněně) příliš krotký až nudný, ale já jsem si všechna ta "hlídání" parádně užil. Sice poněkud nemorální, to uznávám, ale nakonec i lehce mravně naučné. Hlavně ale roztomile eroticky lechtivé a pro mě osobně zábavné a milé. Jen takové něžné, nedospěle náctileté kočkování se životem. Aneb opravdová kamarádka je ta, která ti půjčí hračku. Palec nahoru (a to ostatní taky :-)) ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nie je až také zlé ako by sa z tunajšieho hodnotenia mohlo zdať. Ako tu niekto už spomenul, takéto filmy chodia v TV stále a tento, aspoň podľa môjho názoru, patril k tým lepším. Dokonca som sa pri ňom dobre pobavil, herci boli v celku sympatický, dej nenáročný a vtipný. Chvíľu som si síce musel zvykať na Boreanaza vo filmovej úlohe ale popri tých sedemnástkach mu to išlo dobre. Páčila sa mi najmä Caroline Dhavernas, ktorá vo svojich 27 rokoch zahrala dospievajúcu teenedžerku naozaj skvelo. Takéto filmy naozaj potešia, pretože od nich nič nečakáte a nakoniec je z toho slušná zábava. (75%) ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Po pár minutách mi došlo, že to bude trošku ujetá komedie a s tím jsem i film spokojeně dokoukal. Scénář se mi líbil, žádný film na toto "téma" jsem, musím říct, fakt ještě neviděl...Od většiny komedií, případně teen-komedií, se film dost zásadně liší a to příjemně zvláštní atmosférou...Herci hráli dobře, Caroline Dhavernas se mi navíc i docela líbila...Dostal jsem, co jsem chtěl a tak jsem spokojen... ()

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že niečo tak divné som nevidel už veľmi dlho. Dosť divné je aj to, že je to film, ktorý ma za poslednú dobu pobavil asi najviac. A to som videl iné 80 percenťáky. Je to komédia? Je. Smial som sa? Skoro celý čas. "Čo mám povedať našim, prečo idem neskoro?" "Povedz, že sme vonku našli cigarety, tak nám trvalo kým sme ich vyfajčili" "To mi asi veľmi nepomôže" ()

Bludicka.Julie odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tomuhle říkám tragééédie! Dívala jsem se na to jen proto, že jsem nemohla spát. Ano, David Boreanaz je sice sexy, ale jak se teda mohl propůjčit tomuhle, to nevím! Jako nečekala jsme nic inteligentního, ale toto?...Nechápu, proč někdo tyhle "filmy" vůbec točí - a já v takovým hrát, tak jdu na plastiku! ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně blbý, a naprosto nepochopitelný film. Tři ošklivé sedmnáctky se domluví, že budou vydírat ženatého huliče trávy s malým děckem, že pokud s nimi nebude spát tak ho napráskají ženě? Nepřipadá vám to úplně mimo? Jo, David Boreanaz je sice docela pěknej, ale v hlavě má očividně slámu, protože natáčet takovéhle filmy by mělo být nejspíš trestné. Zbytečně se jen kazí mládež, a svět se zamořuje blbostmi. Má to nevtipné vtipy, divný námět, divný happyend, a celé mi to přijde tak podivně nechutně úchylné. A taky dost hodně zbytečné. Nechápu jak někdo může natočit film úplně bez smyslu a bez myšlenky. Všichni jsou tam nesympatičtí, divní v tom nedobrém slova smyslu, a všechno je to mimo logické myšlení kteréhokoli účastníka. Zkrátka odpad! ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

To není zdaleka tak špatný film, jak naznačuje hodnocení. První polovina o něco lepší než ta druhá - tam se snaží scénář rozhýbat děj, ale trochu křečovitě. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Není to až tak hrozný... Jasně, táhne to sex appeal Davida Boreanze a neodsejpá to tak jak by mělo, ale jinak je to průměrnej TV film... Holky jsou praštěný, bláznivý i správný... Caroline Dhavernas byla jednoznačně nejlepší a nejkrásnější... Trochu psycho i moralistické a prostě ujeté... ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlenka - trochu chaos zpracování, ale film není úplně tak zlý, jak hodnocení říká. V televizi takové věci jedou pořád... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Docela síla, i když se mi to na začátku zdálo nudný, ale David Boreanaz to jistil. Chtěla jsem být jednou s těch holek a aspoň jednu noc to zkusit. Mě to chvilku nedávalo smysl, ale pak to nějak jaksi plynulo až do konce. Takový průměr. PS: raději ho vidím jako agenta Bootha než nějakého travičkáře na motorce. ()

Cheyenee 

všechny recenze uživatele

totálně ujetý film. Scénář děsný, skoro celý film jsem se nudila. Do konce jsem vydržela koukat jen díky Davidu Boreanazovi. ()

ardeas 

všechny recenze uživatele

myslím, že by mala vzniknúť v provefionálnom svete filmu kategória "trápne komédie" a cez 70% komédií, čo USA vyprodukovalo /ak nie aj viac/ by tam skončilo. Táto je tiež z tohto súdka, ale nie je to najhoršie, no z obsahovej stránky to je totálny prepadák, koho napadlo to radiť medzi drámu??? ()

Reklama

Reklama