Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clarina matka umírá. Smutně přiznává lítost, že si nikdy nenašla čas, aby se sblížila se svou dcerou. Clara se po jejím vyznání nervově zhroutí a následně sama sobě slibuje, že vydá veškerou svou energii na zlepšení vztahu se svou jednadvacetiletou dcerou Biancou. Jenže někdy, když pronikneme do života svých milovaných, objevíme věci, které jsou nejen nečekané, ale i šokující. Clara zjišťuje, že svou dceru vlastně nezná. Vyrovnat se s nechutnou pravdou o své holčičce se ukáže být mnohem těžší, než předpokládala… (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Malý citlivý snímek o vztazích mezi matkami a dcerami. Umírání a smrt nestarší z žen zasáhne do života matce i vnučce. Každá se se zkušeností smrtelnosti vyrovnává po svém. Vnučka zapomíná na situaci doma neotřelým způsobem - postelovými vztahy s ženatými muži. A stejně tak neobvyklý a úsměvný je jeden z mužů a její vztah s ním. Když matka zjistí co vše se vlastně dělo, když řešila ona sama svou matku, nestačí se divit. Obě ženy pak hledají společnou cestu ke sblížení a smíření se se smrtí babičky a vlastní smrtelností. Ačkoliv se téma zdá ponuré a depresivní, nedejte se mýlit. Snímek je plný vtipných scén a dialogů, které situaci snadno odlehčí, ale nezneváží původní téma. ()

Reklama

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Príbeh o matke a dcére. Matka milosrdne zabije svoju rakovinou napadnutú matku. Dcéra, ktorej chýbala pozornosť v priebehu rakoviny začne spať so ženatými mužmi. Matka počuje vzdychy a vzlyky všade kam sa pohne, dcére sa zamiluje do neznámeho muža. Všetko sa komplikuje. Matka chce spoznať svoju dcéru a chodí po stopách jej každodenného života, dcére odhalí, s akým to mužom vôbec spí. Všetko to samozrejme nejako gráduje a nejako končí, ale to by som vyzradil koniec. ()

to08.net 

všechny recenze uživatele

Výborný film o vztahu žen tří generací a o tom, co vše můžeme zpackat, když se obětujeme a zapomeneme na sebe sama a na to, co vytváříme každý den ve svém nejbližším okolí, ve své rodině. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama