Reklama

Reklama

Michael Dudikoff zachraňuje viceprezidenta Spojených států z rukou teroristů. Ozbrojená skupina mezinárodních zločinců přepadne chemickou laboratoř a zmocní se velice nebezpečné látky. Poté teroristé unesou letadlo, na jehož palubě je viceprezident Spojených států, a diktují vládě podmínky: pokud nebude propuštěn z vězení jejich kumpán, svrhnou ukradený jed na Los Angeles a zničí veškerý život nejen ve městě, ale i v okruhu dalších tří set kilometrů. FBI proti nim vysílá speciální jednotku, do níž se dobrovolně přihlásil Rick Harding (Michael Dudikoff). Mnoha zásahy zocelený mladý muž má velmi osobní důvod, aby si to s teroristy rozdal – mezi pasažéry uneseného letadla je jeho žena... (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Prostor mezi Skálou (komando, plyn, adrenalin do těla), Smrtonosnou pastí (padouch se jmenuje Gruber) a Boeing 747 v ohrožení (import týmu na unesené letadlo) zřejmě podle lidí stojících za Akčním komandem zůstával trestuhodně nevyužit, a tak se jej rozhodli zaplnit. God bless spectators... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s Michaelom Dudikoffom. Má celkom dobrý príbeh o únose lietadla s viceprezidentom, pričom na palube sa nachádza aj biologická zbrań a manželka hlavného hrdinu. Normálne mám takéto príbehy rád, ale tu sa až moc opakuje z iných filmov, hlavne Skala a Boeing 747 v ohrození, pričom sú tu aj skoro presne okopírované scény z týchto filmov, či už zatvorenie nakazeného vojaka v mieste s biologickou zbrańou alebo prechod vojakov do lietadla. Akcie tu moc nie je, ale ani tak moc nezaujme. Pomerne dlho trvá, kým sa komando dostane na palubu lietadla, pričom dovtedy sa uskutočnia len dve nezaujímavé prestrelky, ale ani potom sa toho moc akčného neudeje, až na konci, ktorý je ale až moc krátky. Najviac ma tu zaujalo perfektné zlomenie väzov na toaletách, ale aj popravy rukojemníkov sú zaujímavé. Hudba tu nie je najhoršia, ale je rovnaká ako vo filme Útok na ponorku. Myslím si, že tento film sa dá úplne bez problémov pozrieť, ale aj tak moc nemá čím zaujať. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 55%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná podívaná, trochu zahnané do extrému, zřejmě schválně. Na to jak Michael Dudikoff vyvaloval neustále oči jen tak nezapomanu. Ten člověk prostě umí zahrát údiv! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Da se natocit neco horsiho nez spatnej film? vykradacka spatnyho filmu! Tenhle boeing 747 z Dudikoffem v ohrozeni je toho zarnym prikladem snesu hodne ale co je moc to je prilis jenom ten Richard Norton celkem usel ale to je tak vsechno ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Hele Ratnere! = Scéna ze začátku filmu, která mi utkvěla v paměti. Michael Dudikoff si při této hlášce sundává sluneční brýle a působí skutečně jako správný frajer. Dále si vzpomínám, jak si hlavní hrdina - Rick Harding (Dudikoff) aplikuje injekci do týla a zachraní se tak před účinkem Bromexu. No a vybavuji si také rvačku v letadle, při které Rick použije pánvičku jako zbraň. Těžké béčko, ale jednou se to dá vidět... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

No to som si zas dal... Som si mal radšej zlomiť ruku, ako toto DVD vložiť do mechaniky. Stačí si pozrieť filmografiu hlavného hrdinu, ale to som ja netušil a tak som trpel. Ale nie dlho, lebo všetko má svoje hranice. 1* ani neviem za čo. Žeby z ľútosti? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo bejt?? Nepovedena parodie na boeing 747 v ohrožení? No hlavně že hlavní hrdina dokázal zas všechny zabít a přistát s letadlem a na konci se všichni smejou a gratulujou si, div si nevykourej pera a to, že půlka posádky byla strelena do hlavy to nikoho nezajima. Hlavně že choď Dudikoffa je nečekaně těhotná (sorry za spoiler snad vám to nepokazi celej film) a bude mít dítě doufam, že až vyroste bude druhej díl kde zachrání bilej dům před útokem vražedných sršnu. Nádhera. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě pár takových filmů a začnu snad číst knížky. Neskutečně špatná kombinace "Skály", "Boeingu 747 v ohrožení" a jiných o mnoho tříd lepších akčňáků. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak nějak klasický film s Michaelem Dudikoffem,kde padouši po ráně pěstí letí několik metru,pistole působí bakelitově,akční scény jsou nedůvěryhodně a Michael se tváří drsně jako šmilglpapír.Noooo za mě 14% a jedna hvězda. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by se ti teroristé dostali tak snadno do té chemické laboratoře, kde je výroba nebezpečných chemikálií, kterou dokonce hlídali vojáci. A to nebyla jediná nelogičnost tohoto akčního snímku. Dal by se tu vypsat mnohem obsáhlejší seznam. Celý film mi svým zpracováním přišel jako epizoda z nějakého akčního seriálu, teď mě napadl legendární MacGyver. Ale na Richarda Deana Andersona se koukalo mnohem lépe než na Dudikoffa. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slaboduche a dost podpriemerne becko s Dudikoffom /American Ninja/ v hlavnej ulohe. Jedine, co bolo dobre, boli : prestrelka, a to, ze dobro zvitazilo na d zlom, to kaze aj taky obstarozny mentalny invalid ako som ja : 25 % ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Špatné akční béčko s podprůměrnou režií i scénářem a ucházejícími herci. Dudikoff hrál ze všech nejhůř. Alespoň krátká stopáž zachraňují celkový dojem. Film na jedno shlédnutí. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte Boeing 747 v ohrožení, přidejte trochu Skály, sežeňte bývalou akční hvězdičku a zalijte to neschopným režisérem. Počkejte 90 minut a máte z toho Akční komando. ()

SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

existují různé typy filmů: blockbustery, béčkové filmy, péčkové filmy a speciální kategorie tzv Déčkových filmů, což jsou filmy, kde hraje Michael Dudikoff. Větší sračky snad nikdo netočí. V životě jsem neviděl dobrý film s tímhle "hercem". ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Další slaboduchý, americký snímek. Unést amerického prezidenta nebo viceprezidenta je tak snadné, tak jednoduché, že snad jedině filmy tohoto typu jsou ještě jednodušší a určeny pro hodně, ale hódně jednoduché diváky. ()

Reklama

Reklama