Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenze (51)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film s průměrem padesát procent v hodnocení a dál se nedostane ani kdyby se roztrhal. Co to znamená? Že Hero Wanted je neskutečně nudná blbost, s hvězdou v hlavní roli, která jde ke dnu tím, jak se snaží dostat do nadějných filmů a nakonec z toho vytřískat takovou hrůzu. Takových filmů je sice opravdu plno. Já si ale pro příště budu dávat pozor, když uvidím akční film, který je hodnocen tak jako je tento a radši si pustím něco lepšího, zábavnějšího. Na tohle se snad ani nedá vydržet koukat do konce. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby za predaj DVD v USA $5,162,023 //počet predaných kusov 260,706 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Míň keců, míň flashbecků a dojemných vzpomínek a víc akce, tak to moh být celkem slušnej masakr, ovšem to se nestalo a tak to jen zapadne mezi dalších 100 podobných filmů o pomstě, i když pravda, tenhle je jakž takž se solidním příběhem, jenže akce mě bohužel nechala naprosto chladným a nezachránil to ani Coba Gooding, kterej sice na plakátu vypadá krutě, ale ve filmu už tak krutej neni ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný film, u ktorého sa síce nebudete nudiť, ale nijako zvlášť ani baviť. Cuba Gooding Jr. podal dobrý výkon. Je to film, ktorý veľmi nabáda k zamysleniu. Téma, ktorá tu bola už mnohokrát, takže určité odvetvia deju sú predvídateľné. Zo začiatku by sa dalo predpokladať, že sa jedná skôr o drámu. Prijemne prekvapí aj hudba. Nie je to oddychovka a človek musí byť pri sledovaní sústredený, ale za trpezlivosť sa vám film odmení zaujímavým zážitkom. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podivný akčňák, který jako by se pokoušel o nějaké komorní drama. Akce minimální, herecky velice slabé, scénáristicky katastrofální. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vždycky se nechám překecat na film, kde hraje Cuba Gooding Jr. a pak se jen rozčiluju. Tenhle herec asi nemá štěstí na role. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Čakal som výplach mozgu nejakou blbosťou od Vapetu..ale dostal sa mi stráviteľný, akčný, pozerateľný film v hlavnej roli s "cool" Cuba Goodingom...proste film frčal, bol dobrý....a už neviem o čom bol ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 3* a 4*. Ale nakonec jsem se přiklonil k hořší variantě. Jednak proto, že Cuba Gooding s fousy vypadá strašně směšně ( ale to i bez nich ) a také proto, že prakticky celý film ( až na konec) byl strašně pomatený a chaoticky poskládaný. Nakonec se však tento spletitý spletenec rozuzloval a spolu se solidním koncem to dalo dohromady slušnou podívanou. Kdyby se příběh vzpamatoval dříve, tak by to ty 4* mělo. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velice, velice hloupy pribeh. Ten by snad nevymyslel ani Uwe Boll, kdyby mu radil Ed Wood. A to je velice tezka koule na uz tak dost chabe kostre celeho snimku. Potom jde ke dnu vsechno a nezachrani to ani vcelku snaziva kamera. No inu kdyz poserete myslenku, tak se to s vama veze az do konce. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Hyrou Wontid ? To jako fakt ? No za mna hovorim jednoznacne nie, film tak na urovni Segosovych a Dudikoffovych "veldiel a filmovych klenotov" 0 % ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

No! Nějak zvlášť akční jak by se mohlo na první pohled zdát (viz obal filmu atd...) to rozhodně není. Špatný není taky vhodné slovo, spíše jen trochu nepřehledný děj, což mi trochu vadilo a tak nějak celkově sem tomu nemohl přijít na chuť no, 2* ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Na počátku trochu nepřehledné a pomíchané, postupem času se to sice trochu rozmotá, ale děj i tak nezasahuje do hlubší úrovně a pohybuje se stále na povrchu. Scénář nijak originální, takových už tady bylo. Akčnosti také nebylo nijak přehršle, a konec hanba mluvit. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost časově zmatenej příběh, ve kterým je vám ale nakonec všechno jasný. Mě se to teda docela líbilo. Rozhodně lepší než všechny ty sračkoidní filmy za 200 milionů dolarů. Já vím, vím, děj je dost kravina, ale já celou dobu čekal, co se z toho vyklube. Fakt mě zajímalo, jak to dopadne. Hned několik mejch oblíbenejch (většinou vedlejších) herců se sešlo v jednom filmu a navzájem se celkem sympaticky vyrubali. 3 hvězdy by moje pocity z filmu vyjádřily nejlépe, ale aby se zvedly procenta, tak ještě hvězdu přihazuju. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Absurdně nemožně trapná zápletka hatí jakoukoliv snahu o dobrý film!! Z hlávního hrdiny, až vám to všechno docvakne, udělá absolutně tupé hovado!! Dobrá je taky obálka jak vidíte, lže, upoutávka lže taktéž, navnadilo mě obojí, obojí zklamalo na celé čáře!! C.G.Jr. se v posledních letech potácí od jednoho průšvihu ke druhému, někdy to vypadá, že to bere i zkratkou, co ten člověk stihne posrat je téměř k neuvěření!! Osobně ho považuju ale za výborného herce (..tady bohužel hraje žalostně..navíc několikrát vypadá jako malé štěňátko, které zrovna vyhodili z auta..) , tak je mi dost líto co se s nim děje ( jo, jo Americký gangster, aspoň něco..)!! Film je někde na úrovni béček od Seagala a JCVD, když se podíváte kdo to produkuje, není se čemu divit!! Nic nezachrání ani poměrně kvalitní obsazení, snad Kim Coates snese nějaké herecké měřítko, ale vážně nikdo jiný!! Jednou větou: Loupit banku není snadný, když se všechno posere, koho rejža nasere?? MĚ!!! ()

Reklama

Reklama