Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ne tak katastrofální jako pozdější díly Tele tele. U dnešní části se Zdeňkem Troškou jsem se fakt pobavil, ten člověk je hroznej ignorant. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velká inspirace americkými talk-show, které mnohem lépe "napodobuje" Uvolněte se, prosím. Neexistence kvalitního humoru a slabounká dvojice Genzer Suchánek, která už nemá nic nového k nabídnutí divákovi. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže má úspěšná česká lokalizace zavedeného televizního zábavného nedramatického formátu v Česku svůj vzor v mutaci late night show Jana Krause Uvolněte se, prosím..., pak téměř její antitezí a noční můrou české televizní zábavy je Mr. GS. Co Jan Kraus zvládá s nadhledem a elegancí, tam jsou pánové GS ušmudlaně přízemní... Jako obvykle, když dva (až tři) dělají totéž, není to vždy totéž... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pánové Genzer se Suchánkem skutečně překonali své Tele Tele. V negativním smyslu, protože ač se tomu rozum zdráhá uvěřit, tak tohle je ještě horší i trapnější. A to tak, že o dost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídna televízna fuška. Tradičný formát, v ktorom si moderátor do štúdia pozýva tu viac, tu menej zaujímavé osobnosti a rozpráva sa s nimi. S tým rozdielom, že tentoraz sú moderátori dvaja – legendárne české duo Suchánek/Genzer nechalo za sebou dlho, dlho, dlho vysielaný skečový program „Tele Tele“ a snaží sa preradiť do pokojnejších, serióznejších vôd (oproti "Tele Tele"). Ja osobne som ich mal vždy rád a i keď zostarli skôr smutne, ako charizmaticky, stále má ich humor niečo do seba. Pokiaľ vám sedia, prisadnite si. Pokiaľ nie, nevidím jediný dôvod, aby ste reláciu "Mr. GS" pozerali. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu tady vsichni maj, zrejme to bude tim, ze jakmile je nekde Suchanek nebo Genzer, tak tomu automaticky musi dat minimalni hodnoceni a pritom tohle vubec neni spatny. Samozrejme se to moc neda brat jako normalni talkshow ve stylu Uvolnete se, prosim, protoze tady de spis o to, ze si G a S zvou znamy a pokecaj si s nima, vetsinou tak, ze je zesmesni. Coz bejva vetsinou fakt vtipny, ale samozrejme zalezi na hostovy. Navic nema jeden dil ani pul hodiny, takze to dovede zabavit skvele. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá reklama je nejlepší reklama že pánové? Taková kamarádská malá domů, jinak absoulutní ztráta času, navíc téměř o ničem...Začínám bejt na ty dva vážně alergický... ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Nahrával jsem Chalupáře a nechtíc se mi nahrál kousek i tohoto hnusu, pánové Genzer (ten zejména) a Suchánek jsou trapní a k tomu ještě trapní. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Mr.dky Guvna Scance... Tak! A teď jsem ffftipnější jak Džendr s Mokránkem... Ale jinak nelze než uznat, že na N@vu tyhle zhovadilosti patří. O ty hosty vpodstatě vůbec nejde a vlastně je to někdy i >zábavné< , že... Nakonec takoví Eva a Vašek nebo milenci Turbulenci taky v klidu patří lidu... Tak jo klucí, ať vám to dlouho vydrží a ať se najde dost blbek, co vám do té vaší pšššou lezou... %-( . . . Howgh. - - - - - (Nahlédnuto sem tam při přepínání - před přepíráním - v novoidních /k/análech, hodnocení po resetu 3145., komentář zde jako bezvýznamně v bažinách mnohý - 28.3.2010) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak to tady musim trochu zvednout, zatim si tady akorát každej honí triko, jak je to debilní aby byl cool, protože kritizuje, ale mě to tak špatný rozhodně nepřijde, samozřeujmě Kraus je mnohem lepší a některý rozhovory nemaj správnej spád, krom toho si myslim, že hosté nejsou úplně vždy vhodně vybraný pro ztrapňovaní, ale i tak to dvojička Genzer-Suchánek umí pěkně rozjet a jelikož se nebojí tvrdšího humoru a nedělá jim problém vystřihnout s hostem i nějakou scénku, tak je to někdy fakt brutální. Je to tak na 3*, na tele-tele to fakt nemá a je to dost nevyrovnaný, ale jelikož tomu každej dává stupidní odpad, tak to musim trochu vylepšit ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dvojici zabyjáckích ftipálků, Genchánek, upřímně nemusím v jakékoliv podobě, ale přeci pořad úplný odpad není. Možná na hromadě hnoje lehce probleskuje a s raním úsvitem blyští cosi veselého, co kohoutka při sraní potěší, možná výběr hostů uvítá. Zase není třeba být kvůli Genchánkovi úplně zaslepený a je možné připustit, že by se jim i něco trochu povedlo. Možná jsem jen náročná lopata, co se nesměje kdejaké pičovině. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dva vyčpělí machři a korpulentní sněženka v talk show plné "vopravdu voplzlého humoru". Jistě, je to po většinou tragédie, ale i tak jsou pánové Gargantua a Skřet o jeden a půl oslí délky vtipnější než někteří místní rádoby vtipálkové.. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Když byli hoši v Tele Tele, tak to byla docela sranda (hlavně ze začátku, ke konci už jsem to radši nesledoval), ale teď už opravdu nevědí kudy kam. Ultratrapná variace na Krausovo Uvolněte se, prosím vůbec nevychází a já byl rád že jsem vydejchal jeden celý díl. Fakt neředěný televizní peklo, už další v řadě. ()

Reklama

Reklama