Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Duo Suchánek a Genzer svého času patřilo k mým oblíbencům, především díky začátkům Tele Tele. Jejich poněkud „zvláštní druh humoru“ jsem měl docela rád a dodnes na některé „hlody“ rád vzpomínám. Jenže když se osamostatnili, začala „kvalita“ jejich zábavy postupně upadat a mnohdy byli dost trapní. Tento pořád jsem jednu dobu sledoval (ne sice pravidelně, ale viděl jsem dost dílů) ale hlavně kvůli hostům, kteří se tu objevili. Občas byla prdel, ale většinou nuda a opět trapnost. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem slyšel, jak jeden ze skvělých Českých komiků let minulých říkal, že skvělý bavič se pozná podle toho, že se ZÁSADNĚ nesměje svým vtipům! Viz.Ivan Mládek. Dvojice Genzer/Suchánek si pozve do pořadu hosta a po jeho úvodních pár slovech se začnou chechtat svým přízemním narážkám a debata jde do pr... Pak když vidí, že se směje i Novou zdegenerované publikum, tak ještě přidávají až se z toho stane nehorázně trapný kýč!!! 20% - 1* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak to tady musim trochu zvednout, zatim si tady akorát každej honí triko, jak je to debilní aby byl cool, protože kritizuje, ale mě to tak špatný rozhodně nepřijde, samozřeujmě Kraus je mnohem lepší a některý rozhovory nemaj správnej spád, krom toho si myslim, že hosté nejsou úplně vždy vhodně vybraný pro ztrapňovaní, ale i tak to dvojička Genzer-Suchánek umí pěkně rozjet a jelikož se nebojí tvrdšího humoru a nedělá jim problém vystřihnout s hostem i nějakou scénku, tak je to někdy fakt brutální. Je to tak na 3*, na tele-tele to fakt nemá a je to dost nevyrovnaný, ale jelikož tomu každej dává stupidní odpad, tak to musim trochu vylepšit ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama