Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Tele Tele atd. jsem nemusel vůbec, takže, talk show Mr. GS jsem na Youtube zaznamenal náhodou až téměř po deseti letech. Richard Genzer a Michal Suchánek si spolu opravdu sednou a Václav Kopta jistí zpovzdálí. Jsou většinou pohotoví a často ostře trefní ( Ne každý to pobere. G+S jsou k hostům občas krutí, ale základem je sebeironie. Trapnost se prostě musí umět. Jasně, někdy (Urbanová) jsou jen blbě trapní a pozdější díly jsou postupně stále slabší, s výjimkami. dvě a půl ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama