Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (445)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Wandmacher: 1. Buried Alive (Main Titles) ,2. Left For Dead ,3. Prodigal Son ,4. Human Pincushions ,5. Asphalt Pancake ,6. Evidence Of Bodies ,7. A Troubled Conversation ,8. Cage Match ,9. One Weird Place ,10. House Of Ill Repute ,11. Spoiled Chocolate ,12. Be Mine 4Ever ,13. Dental Work ,14. The Wind Up ,15. Triumvirate ,16. An Axe To Grind ,17. First Responder, ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zas další brutální vyvražďovačka s předvídatelným dějem a NAVÍC( a to je největší mínus této břečky) s nelogickým chováním postav, já teda nevim, ale když bych seděl v autě na sedadle spolujezdce a někdo by hodil krumpáč do čelního okna, asi bych nekoukal jak péro z gauče až hrot krumpáče prorazí to okno... prostě idiocie, postavám úplně chybí pudy sebezáchovy, asi jsem moc přemýšlel u tohoto filmu nebo jsem ho naopak nepochopil, nevím. Pro mě dost podprůměrné béčko 45% ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Svižný a zábavný remake, který v mých očích nedosahuje kvalit originálu, ale rozhodně jsem se od něj zhnuseně neodvracel a nekroutil hlavou nad debilitou tvůrců jako v případě Pátku 13. Vraždící horník má koule, stejně tak tvůrci, kteří něšetří na krvi ani nahotě (dlouhá scéna se zcela nahou blondýnou je super). Herci jsou o sympatičtí, trochu úsměvně snad vypadá jejich snaha v úvodu filmu, kdy hrají teenagery. Ale jinak to šlape dobře, nenudil jsem se. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Příběhově je na tom Krvavý Valentýn hodně špatně, logika a scénář tedy silnou stránkou filmu určitě nebude. Krev a povedené vraždy krumpáčem naopak ano, k tomu solidní „look“ vraha v masce horníka a velmi obstojný počet vražd. V 3D by to musel být ještě o trošičku lepší prožitek. Posledních dvacet minut a finále se moc nepovedlo, úplný konec si mohl režisér také odpustit, už je to docela ohrané, zvlášť pro ty, kteří mají už dost hororů za sebou. Pátek Třináctého je podle mě o trochu lepší remake. Hodně slabé 4* ;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 3D efekty 7/10/// +určitě obsazení, Ackles a Smith určitě potěší, Jamie King jsem viděl po hodně dlouhé době (naposledy Neprůstřelný mnich), no a Megan Boone je pěknou ozdobou filmu, první zkušenost s 3D -ach jo, děj tady není (nebo spíš je) jen proto aby se mohl předvést 3D kabátek, atmosféra je slabší, do dnešního rána si z ní nic nepamatuji, pamatuji si, že jsem pořád s bráchou rozebíral 3Dčko a taky to, kdo je vrahem a že tohle je hodně divný, a za chvilku zas že tohle bylo taky divný/// 3D formát je věc, která nás v budoucnu nemine. Už to cpou hojně do kin. Brzy budou 3D televize. Takové filmy se samozřejmě potom objeví na DVD a tady si nejsem jist, jestli k tomu přidávají stejné 3D brýle. Myslím si, že i přes velkou LCD obrazovku to v kině vypadá lépe. Prostě měl jsem s tím trošku problém, mělo to úplně jiné barvy a bylo to dost náročné na oči. V závěru jsem se dodíval raději bez brýlí. Bratr který měl neorig. brýle na tom byl ještě hůře, protože u nich bylo jiné obrazové spektrum. No a samotný film? Kdyby aspoň ten byl zajímavý, tak obraz budete brát jen jako něco navíc. Tady je ovšem jasně vidět, že to bylo natočeno za účelem prezentovat možnosti 3D, nikoliv natočit kvalitní horor. Co je aspoň dobré a proč si možná film zaslouží těsné 3* je fakt, že některé gore scény jsou působivé. Pořád to však je málo./// Celkem 53%/// ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Scenárista, Todd Farmer, si vo filme zahral aj rolu kamionistu Franka. (Smok)
  • Film byl z daňových důvodů točen v Pensylvánii. (Karlos80)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama