Reklama

Reklama

Kilómetro 31

  • Mexiko KM 31: Kilómetro 31 (více)

Obsahy(1)

Po tragické smrti matky, si její dvojčata Agata a Catalina vytvořila speciální vlastnost - komunikaci beze slov. Po nešťastné nehodě je Agata v kómatu. Catalina cítí bolest a tragédii, kterou prochází její sestra. Série nepřirozených situací ukazuje Catalině, že je jejich pouto čím dál, tím více silnější a že Agata děsivě volá o pomoc! (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (18)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, další film založený na skutečných událostech. By mě teda zajímalo, co přesně se z toho, co jsem viděl, opravdu odehrálo. Nejen v Asii mají duše zemřelých své problémy. Ani v Mexiku to nemají jednoduché. Ano, je z toho trochu cítit asijská duchařina (ale jaká duchařina tím dneska nesmrdí a upřímně, i ten Kruh není v rámci žánru nic moc originálního), ale trochu všední a klišovitý příběh Kilómetro 31 dokázalo vyprávět zajímavě a poutavě. Nijak jsem se nenudil, nebylo to nějak předvídatelné. Prostě nadprůměrná duchařina. 3,5* ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ďaľší podarený atmosférický kúsok od španielov, kde som sa párkrát naozaj zľakol, ale stále som mal pocit, že som podobný príbeh už niekde videl. Ale ani za boha si nespomeniem čo mi to pripomínalo. Ono je zvláštne napísať, že ide o skutočné udalosti, pretože stále nechápem kto mohol takýto príbeh vyrozprávať. Predsa len tu išlo o dosť zvláštne "úkazy" a tie hlavné hrdinky predsa dopadli tak ako dopadli. ....Možno policajné záznamy ,resp. (náhodné?) úmrtia na tomto kilometrovníku... Kašľať na to. Po vizuálnej stránke docela v pohode, napätie tu je, takže priemerná spokojnosť. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ano, příběh stojí za starou bačkoru a kupí na sebe hromadu klišé ať už v podobě dvojčat, nebo vyjících brunet schovávajích tvář pod hustou hřívou vlasů. Jenže Španělé s Mexičany ty duchařiny prostě umí a atmosféra, kterou dokážou vytvořit, mě pravidelně dostává. A jinak tomu nebylo ani tady. Vzhledem k tomu, že strašení je dost a scénář, i přes svou hloupost, se vyhýbá vyloženě hluchým místům, musím hodnotit nadprůměrně. A to i proto, že jsem se bál. A někdy dost hodně. :D 70% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Technicky určitě povedené, ale příběhově slabší a roztahané. Silná inspirace asijskými dlouhými vlasy a mňoukajícími chlapečky čiší z každého druhého záběru a (bohužel) nakonec to nudí stejně jako ty vlasy a chlapečci. Tudy cesta k dokonalé duchařině určitě nepovede, nicméně dávám pár bodíků za těch několik povedených scén. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Docela solidní kamera, občas i ucházející atmosféra a pár příjemných lekaček na pozadí tuctového a hloupého příběhu, plného nesympatických postav a finále zabitého komediálním výstupem digitálního bubáka.Náznaky a pokusy o dobrý horor by se tu našli, ale výsledek je hodně průměrný až podprůměrný pokus o smíchání španělského tajemna s japonským bubákem.Nic moc, 45%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama