Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James "Animal" Allen (Ving Rhames) vzal vinu svého nejstaršího syna na sebe a odpykává trest ve vězení ve Folsomu. Když zde vypuknou nepokoje mezi černými a mexičany, přesunou Animala do vězení v Susanville. Zatím je venku obviněn jeho mladší syn z vraždy. Aby ochránil i druhého syna, musí se vrátit do své temné minulosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný film z väzenského prostredia. Má celkom dobrý príbeh o väzňovi, ktorý si za svoje násilnícke schopnosti vyslúžil od ostatných väzňov rešpekt, ale chce si len prežiť svoj trest v pokoji, no vplyvný väzenský farár ho chce dostať do väzenských zápasov a tak nechá na jeho syna hodiť vraždu, aby bol nútený bojovať. No existuje kazeta, ktorá dokazuje synovu nevinu, len ju musia čestná právnička a druhý syn dostať pred súd. Spracovanie ma ale moc nezaujalo, film sa síce dá bez väčších problémov dopozerať, ale to je asi tak všetko, dej sa zbytočne vlečie, všetky zaujímavé prvky sú využité len na minimum a tak tu prakticky ani nie je o čo stáť. O akciu tu nejde takmer vôbec, väzenských súbojov je málo a aj tie sú len obyčajne natočené a bez ničoho, čo by mohlo zaujať, takže bavia prakticky rovnako ako akékoľvek obyčajné dialógy. Herecké obsadenie je iba priemerné, Ving Rhames sa celkom snaží, takže svoj bežný štandard zvládne, ale okrem neho už nikto viac nezaujme. Réžia a technická stránka sú približne na úrovni priemerného televízneho filmu, takže aj toto je skôr sklamaním. Zviera je tak neskutočne priemerný a obyčajný film, že to už viac asi ani nejde, čisto film na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 50%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdříve to vypadalo jako další film o vězeňských zápasech, ale nakonec to bylo všechno úplně jinak. Vyklubalo se drama, kde všechno souvisí se vším a kde si nikdo není s ničím jistý. Pohodový snímek, který netlačí na pilu a příběh nechává plout jak vánek, který může až nudit. Místy předvídatelný děj někdy přesto krapet dokáže i zaujmout. Určité dějové situace jsou hodně zjednodušené a vyvolávalo to ve mě pocit o veliké nenáročnosti, snad aby divák moc nemusel přemýšlet. Přesto se nato dívat dá a určitý filmový zážitek zanechá. Bohužel ne u každého. ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už jedničke chýbal k odpadu len krôčik a dvojka to s prehľadom k nemu dotiahla. No nebyť názvu a Vinga Rhamesa, tak by ma ani nenapadlo, že toto je pokračovanie Zvieraťa. Kým tam bol vekový rozdiel medzi jeho synmi okolo 30 rokov, tu to vyzerá maximálne na 5, Terenca Howarda (ktorý sa medzitým dostal do prvej hereckej ligy) vystriedal nejaký nesympatický chalan. Takže hlavným spojitkom týchto filmov zostáva stupídny scenár, keď nestačíte krútiť hlavou nad tým, čo tie postavy na obrazovke vystrájajú a čo za nezmysly im vychádzajú z úst. Navyše jeden z najtragickejších hereckých výkonov všetkých čias v podaní Yannicka Bissona. Jednoznačne najhorší film o väzení, aký som videl a ani môj obľúbený Ving to už nezachráni od Odpadu! ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Z poměrně vykloubajícího se slušného béčka se však vyklubala nechutná zvrácenost v "c" rozměrech. Takhle zohyzdit Rhamese, je to do vězení volající. Ving se snaží tak trochu táhnout celý film, jen jeho dementní syn kazí jako charisma. Film, který kdyby zůstal za stěnami věznice, mohl působit dosti komorně a šibalsky. Jeho kriminální stránka je však značně bídná a neustálé obcházení kolem horké kaše je dosti směšné. Jak by řekl Petr Svěcený"nuda,nuda,shit,shit. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 7 (AJ) - Ano, i toto DVD se mi již 6 let válí doma, ale po dnešku mám chuť ho vyhodit. Protože tohle byla těžká nuda s obrovským množstvím nezáživných nega keců a téměř nulovou akcí. A to se tento film řadí do žánru akční, fakt nepobírám. Ving zde hraje poměrně málo, zato jeho 2 synové dostávají prostoru habaděj a tak se úroveň rapidně snižuje, někdy to hraničí až s těžkým amatérismem. V podstatě celou dobu se omílá jedno a to samé pořád dokola - jak to vlastně bylo, kdo vraždil, atd. Po čase už mi to i lezlo na nervy. Jenom za to, že zde hraje ranař Ving a že vězeňské filmy jsou moje krevní skupina, dávám tomuto snímku luxusní hodnocení. 45% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama