Reklama

Reklama

Zachraňte zvířátka

  • Argentina El arca (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Noe dostane velmi obtížný úkol – postavit obrovskou loď, na které popluje se svou rodinou, až přijde velká potopa. Součástí úkolu je shromáždit také zvířata, jeden pár od každého druhu. Dopravit loď plnou věčně se hašteřících zvířat do bezpečí bude ale tvrdý oříšek. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

kinej 

všechny recenze uživatele

Ani nemůžu říct, že by film byl vysloveně špatný, ale fakt jsem ho nepobral. Přišel mi úplně mimo. Chování postaviček je zcestné, vtipy nepochopitelné, děj divný, scénář nesrozumitelný. Je plný takových slov jako "melancholie," nebo "sofistikovaný"... To přece pětileté děti nemohou vstřebat. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby za tím měla prsty nějaká církevní organizace. Nebo někdo jako Ned Flanders. Já bych to svým dětem rozhodně nepustil, měl bych dojem, že se mi je někdo snaží podprahově vypláchnout. Bídu korunuje, bídný dabing, producenti ani neměli snahu rýmovat texty písní a chudáci herci se pak musejí zpvat úplně nelibozvučné věty do melodií. Celé je to divné. Jednu hvězdičku dávám ze ne úplně špatné digitální modely. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

V rámci možností za tři hvězdičky. Tento příběh všichni známe, nic nového pod sluncem. Film určený spíše dětem. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

S pôvodným biblickým príbehom to má spoločné fakt máločo, len základný koncept, inak je to niečo úplne iné, často tam sú narážky na sex, čo sa čudujem, keď je to rozprávka pre deti a je to strašne infantilné. Jeden z najhorších animovaných filmov aké som kedy videl. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Kedysi som túto rozprávku žral, ale teraz je z nej už len klasická zlátanina pre deti. Má sem-tam nejaký ten vtip a animácia je celkom obstojná. ()

Elssir 

všechny recenze uživatele

Tohle, že je pohádka pro děti? Na film se koukal můj malý bratr u mě v pokoji a zprvu jsem mu nevěnoval žádnou pozornost a pracoval jsem u psacího stolu. Pak jsem ale uslyšel slova jako prsa a boky. A to několikrát během krátkého okamžiku. Nevěřícně jsem se podíval na televizi a začal pohádku sledovat. Sexystických narážek a lechtivého tématu je tam na pohádku až moc. Ženské postavy jako třeba samice černého pantera Panthy mají výbavu, že by se za ní nestyděli ani americké modelky. Vysvětlením je, že film je Argentinský a jižní amerika je takovýmhle harašením proslulá. Takže bych doporučil divákům 12+ Jinak povedeně ztvárněná postava boha. Jeho hlášky mě párkrát donutily i k úsměvu. Celkově film povedený, ale spíš než pohádku pro děti bych ho označil jako animovaný film pro teenagery. ()

Sissussina 

všechny recenze uživatele

Tak já vážně nevím. Dala jsem tomu čtyři hvězdičky a nejsem si jistá, proč vlastně. Ale chtělo se mi. Dívala jsem se na to jako malá a celkem se mi to snad i líbilo, a v poslední době se mi začaly vybavovat některé útržky, na které jsem si zpětně říkala "wtf co to sakra je". A tak jsem si to musela pustit znovu. Očekávala jsem, že to bude nevkusná perverzní hovadina, ale ona to nakonec byla perverzní hovadina jenom trochu. Celkem jsem se při tom dokonce zasmála a můžu i říct, že jsem si film i užila. Na jakou věkovou skupinu to asi bylo cíleno? Tváří se to spíš jako film pro děti, ale některé scény, no, že by byly pro děti, to asi úpe ne. Ale co na tom sejde? Je to prostě film a sledovat ho budou ti, co se na něj podívají. Proč to řešit. Každopádně mi to ale připadalo celkem furry, furries jsou přece typičtí těmito, eh, jaksi vybavenými zvířecími samicemi. ()

Reklama

Reklama