Reklama

Reklama

Spojením lidské a mimozemské DNA vytvořili vědci Sil - napůl ženu, napůl vetřelce. Tento půvabný, ale vraždící stroj je teď na útěku a agenti ho musí zničit dřív, než se stačí rozmnožit. Když v roce 1974 vyslal největší světový radioteleskop do vesmíru zprávu o existenci života na Zemi, kromě vlády USA nikdo netušil, že zpráva nezůstala bez odpovědi. Výsledkem dlouhodobých výzkumů se zaslaným kódem mimozemské DNA se stalo dítě, které velmi rychle dospělo v ženu, jen zdánlivě neškodnou. Ve chvíli, kdy Sil utekla z přísně tajné laboratoře, byl najat tým, který ji má najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po vizuální a efektové stránce nelze filmu skoro nic vyčíst. . Hudba byla ve stylu scifi, taková na jakou jste zvyklí z vesmírných projektů. Chvílemi podmanivá, tajemná a místy se vžila tak do děje, že jste ji přestali vnímat. Co se týče hereckých výkonů, ty byly velmi dobré. I kdyby byl špatný scénář, tak tito herci by dokázali zahrát všechno s takovou noblesou, že i hodnocení by bylo vyšší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $60,074,103Tržby Celosvetovo $113,374,103║ Má to dobrú atmosféru a masky, H.R. Gigera je tam cítiť ale mali mu dať trošku viac priestoru, trikovo sa to dalo a príbeh na prekvapenie vôbec ani na moment neotravuje a je v celku konštruktívny, slušná práca. /80%/ ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Laboratorně zašejkrujeme a voilà! Poddajná a kontrolovatelná bytost Sil. Po nasátí kyanidu zdvořile odmítne přístřeší a vydá se vlastní cestou. Metamorfózou se z ní vyloupne překrásná medúzka s fatální selekcí lidských samců a drtivou eliminací konkurenceschopných samiček. Pronásledovatelé půjdou po krvavých stopách jako býk po muletě a jejich řady po každém setkání se Sil prořídnou... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film,který příběhem opravdu nezaujme,ale překvapil mě docela dobrými akcemi,převleky a skvělými hereckými výkony.Příběh v tomto filmu je opravdu takový nezajímavý a okoukaný,ale mě to tolik nevadilo.Herecké obsazení je na takový film více než slušné.Nejlépe asi zahráli Michael Madsen společně s Natashou Henstridge.Převleky byly docela dobré,neboť je vytvořil významný výtvarník.Kdyby byl příběh ještě lepší,tak bych možná dal i čtyři hvězdy.Takhle dávám filmu jen 60% ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Mutant je film, ktorý predstavil najsexi mimozemšťana. Kingsley, Madsen a Henstridge podali plnohodnotné herecké výkony s tým, že Natasha ich všetkých prekonala. Zmutovaná verzia hlavnej postavy stála tiež za to a vidno, že sa na jej tvorbe podpísal tvorca Votrelca H.R.Giger. Mutant je nadpriemerný sci-fi horor a teším sa na jeho dalšie pokračovania. Celkové hodnotenie je 8 z 10. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu je kromě podobných scén i podobná hudba jako ve filmu Vetřelci (1986). Christopher Young se tak inspiroval soundtrackem druhého dílu vetřelecke série. (SsgtJira)
  • H. R. Giger se přímo nepodílel na stavbě těla Sil. Pro nemoc své matky neopustil Švýcarsko, ale své kresby odfaxoval do studia. (Terva)
  • SIL (Natasha Henstridge) je ve skutečnosti označení S1L podle čísla buňky, kterou dostala jako první. (Terva)

Reklama

Reklama