Reklama

Reklama

VOD (1)

Je to už pěkných pár let, co byli všichni pohromadě. Na univerzitě se stali nerozlučnými přáteli, ale život každého z nich zavedl na jinou cestu. Všichni se nakonec potkají na jedné svatbě a radostnou událost začínají protkávat nitky minulosti. Sam se po letech setká se svou Amy, která je teď už ale vdaná. O svobodnou Victorii zase soupeří dva nejlepší přátelé a Sarah, jenž si své panenství schovávala pro toho pravého, možná potká muže, na kterého celá ta léta čekala. O svatebním víkendu se vše zkomplikuje, na povrch vyplouvají dávné lásky a emoce. Obstojí jejich přátelství i po tolika letech? (Vapet Production)

(více)

Recenze (12)

allegria 

všechny recenze uživatele

Co mi nejvíc vadilo: všichni po celou dobu upravení, krásní, naondulovaní, nalíčení, ženské postavy jedna jako druhá, všechny jako ze žurnálu - takže mi dalo dost práce je zpočátku od sebe odlišit, řídila jsem se podle jmen. Zkrátka velmi špatná režie nebo snad casting, typově neodlišené postavy..., splývalo to jako figuríny ve výkladu. Navíc když se žena ráno probudí a hned vypadá stejně jako večer, kdy se čerstvě nachystala na slavnost, to jen odtrhuje diváka od možnosti uvěřit ději a všechno je to takové umělé a přemrštěné, včetně nudných dialogů. Promarněný čas. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pozeram, pozeram, kto je rezsier Jeff Stephenson, a vidim, ze po roku 2009 uz nenatocil nic. Co je dobre, toto je len podpriemeerna romanticka drama, ako som zistil, vtedy este mlady Desmond Harrington /Wrong Turn 2003/ vobec nevie hrat, tuna to vidno naplno. Vztahy su len take ... nijake, dialogy po polhodine nepocuvatelne .... som rad, ze reziser Stephenson uz nic nenatocil : 15 % ()

Reklama

aLCaP0Ne 

všechny recenze uživatele

Pre mňa príjemne prekvapenie s príjemným soundtrackom na čele s http://www.youtube.com/watch?v=N4GYqDfOzMA Príbeh o tom čo každý z nás zažíl abo ho to čaká, o tom čo sa stáva, keď po x rokoch stretnete niekoho... A áno niekedy sa stane aj to čo vo filme, len často práve naopak.. Nedávno niekto spomenul tvoje meno, a opýtal sa ma, či ťa poznám. Usmial som sa, pozrel som sa do zeme a povedal som " Kedysi... " 80% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné a príbehovo strohé. Človeku to príde až televízne, akurát s o čosi lepším kastingom. Taká neromantická romantika. ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný romantický film, ktorý sa až veľmi podobá na ďalší ničím výnimočný a nudný romanťák, a to Romantici, neprekvapí naozaj ničím čo by stalo za nejakú zmienku. Postavy sa stretávajú presne na tých miestach a v tej dobe, prípadne dvojici, akú si situácia resp. film vyžaduje, ďalej to, že práve ten človek, ktorý nemá danú situáciu vidieť sa otočí v presne ten daný moment a tak je to defacto v celom filme. Oceňujem však stopáž a aj celkom pekné a vhodne zvolené prostredie (natáčalo sa v štáte Georgia)... PS: A čo bolo pre mňa naozaj "extra"?! Zmienky o 11-tom septembri! Američania vďaka tomu totiž prestávajú piť, odmietajú náhodný sex a menia sa o 180 stupňov... Sila no, ale ako malo súvisieť s týmto filmom nevedno... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom štáte Georgia, v okolí mesta Athens. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama