Reklama

Reklama

Pacovo mužstvo

(seriál)
Španělsko, (2005–2021), 178 h 40 min (Minutáž: 80 min)

Hrají:

Paco Tous, Carlos Santos, Pepón Nieto, Fede Celada, Neus Sanz, Juan Diego, Michelle Jenner, Lucas Ferraro, Hugo Silva, Marian Aguilera, Erica Prior (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(134)

Obsahy(1)

Ve španělském akčním komediálním seriálu Pacovo mužstvo se skupina nemotorných policajtů potýká s daleko větším množstvím problémů, než jaké je schopno zvládnout. Na rozdíl od standardních dramatických policejních seriálů, které vyobrazují profesionalitu a dovednosti policistů, tráví naši hrdinové nejvíce času zastíráním svých průšvihů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

mikhail 

všechny recenze uživatele

Prvé časti naozaj veľmi vtipné. Ale Španieli po čase prepnú na to, čo vedia najlepšie a z humorného seriálu sa stane telenovela. A to myslím smrteľne vážne. Popravde toto je asi jediný seriál čo poznám, ktorý prešiel takouto zmenou.Už len za toto rožšírenie môjho obzoru (a za mladú sexi hrdinku ;o) ) si autori odomňa vyslúžili 1* naviac. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

kdysy jsem viděl prvních cca 5-6 dílů a bylo takovým osobitým způsobem fakt vtipné=určitě to nesedne každému ale to se u španělského seriálu asi ani neočekává :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemný protiklad všem americkým kriminálkám, na který jsem přišla úplně náhodou. I když náhody se vlastně nedějí, protože všechno je již předem dané, jak by mi řekla jedna milovaná osůbka. Při sledování jsem si připadala jako na houpačce. Škoda, že to sjelo k telenovele. Tahle banda policajtů byla sympatická. Postavy nejsou ploché, procházejí vývojem a to je dobře. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že první série byli o třech policejních nemehlách, kteří každou misi prostě zkazili jak jen to šlo. Pak sice přišli i vážné věci, ale v jistém směru se to pořád snažilo udržet komediální linku, Pak se tvůrci rozhodli, že by bylo super mít jeden díl jako Game of Thornes, ale zkažený to bylo nějakou dobu před tím. Ne romantická linka za to nemohla, ta upřímně byla dobře udělaná, jenže věci co se pak začali dít kolem toho, to už bylo špatné. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Mě tento seriál zaujal. Zpočátku se dal pohodlně sledovat. Pak s ním bohužel AXN začala vexlovat v programu a já začal ztrácet přehled. Teď jsem vždycky rád když na něj narazím a vždy se na něj mrknu. Osazenstvo sympatické, vztahy správně komplikované a turbulentní. Postavy se vyvíjejí - já jsem spokojenej. 80 %. ()

Reklama

Reklama