Reklama

Reklama

Epizody(25)

Recenze (7)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Když jedna z hrdinek Kimikiss Hoshino říká: "Vždyť já nejsem ničím zajímavá," jako by shrnula to základní o celém seriálu. Miliony prvních lásek v středoškolské obyčejnosti, která naprosto ničím není schopna zaujmout. Ani svojí blbostí. **. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Animovaná telenovela s ne zrovna originálním dějem, průměrným audiovizuálním zpracováním a otravnými žábami. Hlavní plus vidím v tom, že až do poslední epizody není úplně jasné výsledné párování. Jinak se jedná o neurážející veskrze průměrné dílko. Nejvíce nepochopitelná a fascinující věc na seriálu je nekonzistentní kresba ve dvacátém dílu. Bez zjevného důvodu jsou v některých scénách děvčata nakreslena mnohem detailněji a lépe než v celém zbytku seriálu. Divné. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Slabý priemer. A prečo? Technicky je tento seriál na veľmi dobrej úrovni, určite patrí k špičke, čo sa týka animácie a hudby, ale čo sa týka príbehu - pripomína mi argentínsku telenovelu, v ktorej sa dlho nič nedeje a na rozuzlenie si divák musí trpezlivo počkať. Veľké plus za postavu Eriko Futami. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Dráma ako v španielskej telenovele, ale pozerá sa na to dobre... Po určitom čase som už bol celkom zvedavý ako to celé dopadne a i keď nepochybujem, že to je prakticky od začiatku každému jasné, až do poslednej časti ste si tým nie úplne istí... Nečakajte žiadne humorné situácie či hlbší príbeh, ale (na jedno pozretie) môže byť... ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, veľmi zo života. Ďalšie plus je, že až do konca vôbec nebolo jasné, kto sa bude tešiť a kto plakať. Eriko Futami v niektorých momentoch naozaj trhá srdce. A držím palce tým slečnám, ktorým šťastie neprialo. Škoda že nemôžem menovať ;-). Bonusová 25. epizóda sa venuje jednej vedľajšej postave, dej nijako nerozvíja, ale ani neublíži. ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto s 15letým zpožděním. Zkouknout všech 24 epizod mi zabralo 4 večery, což je v průměru 6 epizod/večer. Čím lépe se bavím, tím rychleji seriál dokončím, takže tohle jasně reflektuje, co si o tomto slice of life/rom anime myslím. Lze do jisté míry souhlasit s názory zdejších komentujících, že anime neoslňuje žádným výjimečným dějem, ale pro mě osobně to nepřestavovalo žádný problém, protože mě prostě baví sledovat obyčejný život obyčejných středoškoláků v Japonsku, kteří se věnují smysluplným věcem a prožívají své první lásky a zklamání v životě. Nutno podotknout, že autor tohoto díla nenechal v romantické dějové linii niť suchou. Pro každou hlavní mužskou postavu, jmenovitě Kouichiho Sanadu a Kazukiho Aiharu, připravil milostný trojúhelník a s oběma aktéry si zahrál doslova šachovou partii. Nebudu zde zbytečně odkrývat děj, abych nikoho nespoiloval, ale už od první epizody jsem vycítil, kam bude vítr vát a jak to celé nejspíše dopadne. Charaktery postav byly velmi různorodé, ale dohromady tvořily skvělou partičku lidí se skvělou atmosférou. Jak se to začalo víc a víc zamotávat, začala se ta idylka malinko drolit. Moc jsem si to ale užil a skvěle to ještě umocnil krásný opening a ending. Budu asi v menšině, ale já si takový konec přál. I když upřímně nechápu, jak hlavní hrdina dokázal otočil o 180° a říct, že vlastně miloval vždy pouze jí, když původně chodil s první dívkou a nedával najevo žádné užší city k té druhé. Je to trochu anime logic :D ()

Reklama

Reklama