Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam je hodný kluk, který by pro svou lásku udělal cokoliv. Nemá však úspěch, a tak se rozhodne, že změní taktiku a bude se chovat zcela opačně. Jenže to se nelíbí Molly, která je dívkou Adamových snů. V hlavní roli americké romantické komedie Josh Henderson.  Hrdinou americké romantické komedie je typický dobrák Adam (Josh Henderson), který by se pro svou přítelkyni Cynthii rozkrájel, ale ona to stejně neocení a nakonec ho vykopne. A tak se Adam rozhodne, že pokud holky o hodné kluky nestojí, bude se chovat jako hajzlík - a ono to funguje. Jedině Molly, jíž se nové Adamovo chování ani jeho teorie vůbec nezamlouvají, s ním nechce nic mít. Jenže právě ona je dívkou jeho snů… Režie se ujal Scott S. Anderson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Josh Handerson: 1. Alright With You 2. Beautiful Splinter 3. Can u tell me its ok 4. Hello, can you hear me 5. The Jerk Song 6. Wanted 7. Whered You Go 8. God Made You Beautiful ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Já na rovinu říkám, že se mi to opravdu hodně líbilo a nevidím důvod, proč hodnotit nízko. Ale ono to chce na tenhle film kouknout, protože ho chcete vidět, a ne proto, že zrovna máte chvilku času a na HBO zrovna běží nějaká komedie, tak to zkusíte a z dlouhého času na mrknete. Já jsem tenhle film chtěl vidět už od doby, kdy měl na HBO premiéru a jsem rád, že se mi to konečně po šesti měsících povedlo, protože jsem absolutně nelitoval. Tohle je kvalitní teenagerovská komedie, kterou bych neoznačil za klasickou blbost s mnohokrát jinde viděnými scénamy. Tahle komedie se totiž na rozdíl od jiných podobných filmů vyznačuje dobrými songy, které jsou mnohem kvalitnější a dospělejší, než v Muzikálu ze středním (když tedy budu srovnávat s jinými filmy) a hlavně je jich tu docela hodně, což v teenage komediích nebývá často k vidění. A potom ještě originalitu vidím v tom, že slušňák si hraje na drsňáka, aby měl u holek úspěch, což jsem snad v žádné jiné teenage komedii neviděl. A nakonec tohle všechno se odehrává v církevní škole, což filmu přidává na zajímavosti a humornosti. Tohle všechno jsou důvody, proč prostě nemohu jít s hodnocením dolů. A když si k tomu připočtete, že teenage komedie jsou můj oblíbený žánr a perfektně se u nich odreaguji, tak prostě nemůžete čekat slabé hodnocení. A k tomu všemu je zde hlavní hrdina ohromný sympaťák. Původně jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale když vidím, jak silně je to zde podhodnocené (už mi to připadá skoro jako nějaká zdejší póza dávat teenagerovským komediím na ČSFD slabé hodnocení) a když si vezmu, jak rychle mi ten film utekl aniž bych se byť jen na vteřinu nudil, tak volím čtyři hvězdy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Raz to kamoš pozeral v škole, tak som sa k nemu pridal a myslel som, že to bude niečo fajn. Ale mýlil som sa. Je to obyčajná trápna komédia pre deti. Začiatok filmu som nevidel a koniec som tiež nepotreboval dopozerať. Strata času, neodporúčam vám to pozerať. 15% - 1* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť zúfalý režisér nominoval pár zúfalých hercov, skrachovaného speváka a aspoň jednu v pohode herečku Dewan Tatum, aby stvoril niečo nemastné - neslané a málo vtipné. Problém vidím v pubertálnej tematike, ktorú stvárňujú takmer tridsiatnici. To už v Beverly Hills vyzerali po 10 rokoch dôveryhodnejšie. Neskutočné ponižovanie sa ženských rol do úloh stupídnych blbiek je zbytočnosťou, tak ako celý tento film. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to blbost frajírka ale já jsem tak viděl špetku vtipu zábavy romantiky a tak jsem se tak nějak bavil. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Na nějakou teen komedii málo vtipné, na romantický film povětšinou málo romantické. Ve všech směrech jsme tu viděli už lepší věci. Ze začátku jsem myslel, že to vypnu, protože mi to připadalo jako ztráta času, ale nakonec jsem to dokoukal. Lepší člověk díky tomu nejsem, ale zastřelit se taky nechci. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kravina pro teengirls! Do konce filmu jsem vlastně ani nepochopil o co přesně tam šlo, co bylo pointou a vůbec nechápu ten netrefný překlad: jak na holky. Tuctový nezajímavý děj s absolutně hluchýma a tupýma místama, který směřoval k zamilovanému konci hlavního ,,hrdiny,,. Na tohle by se snad nedívaly ani 13leté děcka... ()

Kopik odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle řeknu jediné, co to sakra bylo??? Příběh rozpoznatelný už od počáteční scény, absolutně bez nápadu. Pardon, ale tohle je odpad bez milosti. (Viděno: 04.09.2010) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film má nulový šarm či vtip (aj na tínedžerský film). Zdá sa, že režisérovi chýba základné pochopenie filmových konvencií, vývoja postáv a komediálneho načasovania. Postavy sú nevýrazné a jednorozmerné. 1/10 ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, která mě ale momentálně zasáhla úplně přesně do slabého místa. Ta romantička ve mně zaplakala nad krutým rozdílem světa amerických slaďárem a světa reálného... A mé realistické já ji ještě zpraží: "Vždyť to víš, ty káčo, celou dobu to víš, tak laskavě přestaň být naivní a otevři už konečně oči!" Budu se o to snažit. A teď si jdu pustit nějakej horor... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...tak tento snímok dokážu oceniť akurát tak teenageri a násťročný a možno ani oni nie.....hovadina šitá s obrovskou dávkou klišé, gýču a nudy.... ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Jak na holky je zajímavý kočkopes mezi Muzikálem ze střední a Stmíváním. Sice toto přirovnání nepoužívám poprvé, ale tady to také sedí jak prdel na nočník. Přínos tohoto filmu vidím zejména v tom, že je, alespoň z části, pravdivý. Celkové hodnocení je tedy dobré a mohlo by být ještě lepší, myslím. Stačilo vypustit ty teologické bláboly, který stejně nikoho nezajímají. Ale Amerika je holt Amerika a doteď nevím jestli to mělo za účelem více pobavit, nebo je politovat... 60% ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu, kdy se ten kluk choval k holkám jako pořádný macho, vcelku ušla, člověk se leččemu přiučil. Bohužel druhá půlka byla ídeově pochybená a zcela nelogická, ten kluk se začal chovat k holce, jak kdyby byla jediná na světě a jak kdyby neplatily známé pravdy, že pro jedno kvítí slunce nesvítí, že člověk si nemusí hned kupovat pivovar, když se chce sem tam napít piva a že z kytky na kytku nelétá jen motýl líný, nemocný, přitroublý a/nebo ten, co má nějaké to motýlče. ()

Reklama

Reklama