Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přátelé se dají k námořnictvu, aby sloužili své vlasti ve válce. Domů se však nevrátí jako dřív – jeden z nich je zabit a další raněn. Zbývající zjišťují, že bude nesmírně těžké vpravit se do svých starých životů. Děsivé vzpomínky na válku zůstávají a u nejbližších nenacházejí oporu… (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Další z řady obdobných filmů, který začíná válečnými akcemi v Iráku a následně se děj přesouvá do města, kde hlavní hrdinové žijí, a kde budou trávit krátkou dovolenou. Následují vzpomínky na válku v Iráku a prolínání děje, to vše proložené obavami z návratu do války. Film nepřináší absolutně nic nového a originálního a děj se chvílemi dost táhne. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Je mi veľmi ľúto dať tomuto filmu "odpad", ale len preto, lebo sa tu nerozoberala nejaká debilná téma ako napr. v Disaster alebo Epic movie. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Trieskanie jedného klišé na druhé z tohto filmu urobili neskutočnú nudnú skôr drámu ako nejakú akciu, pri ktorej boli záverečné titulky vykúpením. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a dost! Po tomto dalším protiválečným filmu jsem už s režisérem Sidney J. Furiem nadobro skoncoval. Něco tak hloupě ukecaného, že mě z těch hesel a morálních rozhovorů regulérně rozbolela palice a hlavně příběhově nudně ulajdaného jsem už pěkně dlouho neviděl a věřím, že hezky dlouho už neuvidím. Ať sem se snažil sebevíc, tak nic pozitivního co bych mohl vypíchnout bych zkrátka nenašel. Ušetřete si proto laskavě svůj drahocenný čas a nedejbože i peníze a tomuto snímku se obrovským obloukem vyhněte! Chudák Eric Rollins, kterému je tento film na počest jeho služby v americké armádě věnován... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sidney J. Furie teda konci hodne biedne ....... uz v 90. rokoch prisiel silny prepad jeho kariery smerom dolu, to len slepy nevidel ...... 5 % ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Tento film je proti válce, je mířen pro ty, kteří hrají počítačové hry a chtějí se stát vojákm, přitom nevědi, co to vlastně obnáší...Co se týče filmu tak se mi moc líbil příběhově na 100%! Válka je opravdu šílená, ale to dobrodružství, to poznání lidí, který pro vás budou mít jednou hodnotu nevyčíslitelnou, ten pocit, je to neco úžasnýho! Na druhou stranu musí to být hrozný, když vidíte jak vám zastřelý kamaráda, co vám zachránil život, nebo přijít o nohu,ruku, je to šílenství a má to doživotní následky... Tento film je motivován skutečnou událostí, což má hodně velký význam! Film je hodnocen většinou negativně s negativními komentáři, kde si ostatní myslí, že film je o ničem, nudný nebo bez příběhu, jak jsem četl, já mám na to svůj názor, můj sen je stát se vojákem, vim co to obnáší, ale já chci být jeden z nich, protože toto je pravý dobrodružstvý, je to život, kterej je vám už předem danej, je to cesta, při které poznáte kdo jste a proč jste tu! Já chci být Marňák a být hrdej na to, co jsem v životě dokázal a né jen pro sebe! ... "Navždy věrný"! ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady osvety, ako to vlastne s vojnou a vojakmi je. Nie je to ani tak uplný odpad, ale je to neskutočne nudné. ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Celkem k příběhu ani nic nemám, jen mi to přišlo trochu nedotažený. Neustálé prolínání minulosti začalo být po čase spíš na obtíž. Občas charakter osob poněkud nezapadal, nevim možná to přišlo jen mě, ale postrádal jsem tam víc takovou tu přirozenost, reálnost. Ale třeba se mi to jen zdá.., vždyť minimálně 1 herec z tohoto filmu o to ví svoje. Za to velká čest. ()

padress 

všechny recenze uživatele

Americké vlastenectvo, hrdosť, odvaha, USA, vlajka....hovadiny:) Ľudia sú a aj budú iba ľudia, majú svoje problémy a hlavné problémy, ktoré im vytvorila samotná americká vláda. Opisuje sa tu život 4 vojakov, ktorý sa vrátili z vojny, jeden v rakvi, a ich problémy sa zaradiť naspať do spoločnosti, ale iba tie prvotné. Jeden sa vráti bez nohy a ruky, využíva protézy, ďalší na vojnu pomaly zabúda vďaka žene, ale poslednému trošku šibne, prepadne večierku a v neštastí zomiera. Ide že vraj o skutočný príbeh, no podľa mňa je skutočnosť nudná a takéto filmy by nemali točiť:) ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Furie toho natočil celkem dost, ale nikdy nedokázal překročit tu pomyslnou hranici průměrnosti. 4 jezdce jsem zhlédnul úplně bez problémů, je to film, který má co říct, i když někomu může připadat styl vyprávění zdlouhavý a nezajímavý. A navíc, Natalie Roy má něco do sebe. ()

Reklama

Reklama