Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární estonský komik Jan Uuspõld hraje v této filmové komedii vlastní alter ego, bývalého shakespearovského herce, který opustil divadlo a stal se moderátorem úspěšného televizního pořadu Pivní show. Na začátku snímku hrdina prožívá tvůrčí i osobní krizi, která je ještě znásobena alkoholismem. Poté, co v krátké době přijde o práci i milenku a zadluží se, přijme roli v divadelním představení, které se ovšem má odehrát na druhém konci státu. Hrdina se proto vydává stopem do vzdáleného města a na cestě ho čeká množství nečekaných příhod a setkání s podivnými obyvateli země. Zábavná road movie natočená tvůrci spjatými s estonskou televizí obsahuje množství komických narážek na život a kulturu současného Estonska. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

sta 

všechny recenze uživatele

příjemná, lehce absurdní záležitost.. dějově dost podobné pitomému Crash Roadu, nicméně zatímco Crash Road byl pitomý, až by směšný, tohle je komické, a přeci jen se nad tím vším dá celkem příjemně popřemýšlet.. a Jan Uuspold, nejlepší estonský komik současnosti, byl tak milionkrát lepší, než Agáta Hanychová ()

Agoran odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěžní sekce Febiofestu 2008. Tohle se do soutěžních snímků tak okatě nehodilo, že jsem z toho jako divák měl menší šok. Jde o něco jako estonský 'Kameňák' a proto bych to nikomu nepřál vidět... ()

_ksilt 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie s velmi bizarními momenty, občas chaoticky poskládané scény působily rušivě a v poslední třetině film jakoby ztrácel tempo. ()

Reklama

Reklama