Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Šimandl si nedá pokoj. Jediným tahákem na jeho filmy může být pro někoho celkem vysoká přítomnost nahých holek, ale pro mě to teda žádný velký plus není. Tohle je tak někde na půli cesty mezi starými péčky s hloupoučkým příběhem a do televize cenzurovanými příběhy nové doby. Každopádně po všech stránkách nedotažená práce. Co musím zmínit přednostně je hudba. Hudba je naprosto strašlivá. Temně dunící elektronická smyčka, po které člověka za chvíli začne brnět mozek se ozývá skrze celé toto filmové utrpení. Herečky (houby herečky, kurvy jsou to!), si vzájemně okusují ňadra, omývají se krví jak je pámbu stvořil a různě se polívají medem a olizují. Chvilku to je celkem zajímavý pohled, ale po chvíli se svou jednotvárností omrzí. Všichni děláme, co umíme nejlíp. Simandl dělá, co umí nejhůř a v tom je právě nejlepší, protože nikdo jiný by to neuměl stejně špatně jako on. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Na to, co chtěl Simandl natočit mrdám, já prostě koukala na hezký ženský a kdyby tam Alžběta mrdala vášnivěji, dám pět. Takže jako film odpad, jako pokoukání na holky 4* ... no a jak jsem psala na začátku - Na film mrdám, takže 4* ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

""" M a t a f a k a b i č n a h o l ý š i t ! ! ! """ . . . Dovolil jsem si tímto z plezíru, leč myslím výstižně okokotmentovat film, který jsem viděl z rychlíku. S použitím pytlíku Č.S.D. (Čudláka Simandla Dílo)... :-o.. - - - Leč páně pissmandla vedu v patrnosti. Horší jak potjebrané spissy. Nu a tak když může tento drzý kulturní vřed mandlovat lid svými sračkami (zde tedy coby parazit na díky J.J. zvýšenému zájmu o A.B.Č.), je třeba tyto prostě pochcat... . . . Llojzo - a už se na to vyser!!!... :--( . . . :o))) - - - - - (Poprvé nahlédnuto, ne(do)viděno a viděno už více nebude, kokotmentář zde jako naprosto zbytečný - 2.9.2008) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Simandl ;) Já se vám divím, že vás to tolik bere... Jeho tvorba nikdy jiná nebude, prostě se nechá ležet a bude zase dobře. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už byla Alžběta jakákoliv, ať už se i třeba v té krvi panen koupala, ať už jí třeba u hradu nacházely mrtvoly... tohle si zkrátka nezasloží !!!! To je opravdu něco tak strašného, že se to ani nedá popsat. Pan rádoby režisér je tak trochu úchyl. Kdyby raději natočil nějaký pěkný dokument o Kanadě, když už tam žije.... ODPAD ()

Arkos odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl erotický nebo klasický film ? Vzhledem k tomu, že to měl být nejspíš film klasický, tak mně to přijde jako výsměch. Každopádně jsem to nedokoukal. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

představte si to nejpříšernější porno (u mě zatím vede Otrok dvorních dam II) a umocněte ho svou tupostí na druhou... voila! nevím, co jsem si myslel, snad že to bude mít aspoň nějaký příběh, nějaké herce... bohužel. dalo to docela dost přemáhání vůbec dokoukat. doufám, že se tenhle poklad dostane do top 200 nejhorších filmů. fakt nejstrašnější věc, co jsem kdy viděl. odpad! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je to nejhorší Simandlův film? Ne. Má smysl se na to dívat? Ne:-p Spíš mě zaráží existence hned tří různých verzí (česká dabovaná 67 min., německá dabovaná Bathory: Gräfin der Lust 77 min., anglická verze dle IMDb 86 min.), která se nedá vysvětlit různým počtem framů za sekundu nebo sestřihem jedničky a dvojky do jednoho filmu... ale nemám sil, koukat na to znovu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když budu film hodnotit po hororové stránce, tak je to čistá nula. K vidění toho kromě několika kapek krve a jednoho podříznutého krku víc nebylo. Režiséra i celý jeho tým bych nechal zavřít do železné panny a nechal je tam shnít, aby už nic dalšího v životě nenatočili. Na druhou stranu se mi alespoň líbil docela solidní výběr hereček, které měli rozhodně co ukázat. Pokud ovšem budu chtít vidět eroticky ladění film, tak se porozhlídnu někde jinde a tenhle paskvil už nikdy více nechci vidět. Za pěkné ženské dám jednu * ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Ou shit, takú hovadinu som už dlho nevidel. Keby nebola každá scéna natiahnutá na 3 násobok než by mala trvať, mal by tento film 15 minút :-)) a to práskanie biča :D:D:D...jedna hviezdička za pekné "herečky" ;-) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Dedinské devy, majú hebkú pokožku, nestrápené namejkapované tváričky a pekne vyholené pohlavia. To nechcem brať ako kritiku, Simandl proste nevsádzal na realizmus, ale na erotičnosť ( a erektívnosť ). A to sa mu z časti aj podarilo. Ale brať to ako film, ako taký, ako zástancu svojho druhu, je to dno. ()

Reklama

Reklama