Reklama

Reklama

iCarly

(seriál)
  • USA iCarly
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2012), 42 h 3 min (Minutáž: 23–69 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Hrají:

Miranda Cosgrove, Jerry Trainor, Jennette McCurdy, Nathan Kress, Noah Munck, Anthony De Longis, Jeannette Sousa, Samantha Hanratty, Carla Jeffrey (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(96)

Přesně v duchu „Waynova světa“ se Carly a její nejlepší kamarádka Samantha „Sam“ Puckettová rozhodnou přetvořit nudný školní projekt na vlastnoručně vedenou internetovou show poté, co jejich kamarád Freddie omylem vystaví video s jejich šaškováním na internetových stránkách pro domácí videa „Splash Face“. Jejich okamžitý úspěch přesvědčí Carly, aby plně zapojila Sam (spolumoderátorku) a Freddieho (technického producenta) a společně spustili iCarly jako každotýdenní internetovou show, ve které si mohou dělat, co chtějí. (TV Nickelodeon)

(více)

Diskuze

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Pozdější série jsou dobrý, ale ty první jsou trapné. Vůbec nechápu co je vtipné na tom, že Sam šikanuje Fredieho, jak může být jejich show úspěšná když je trapná a nudná a ty Carlyny kecy které mi fakt lezou na nervy. Jinak tam u mě vede Spancer a v pozdějších sérií Sam a Gibi.

Roxanne

Roxanne (hodnocení, recenze)

Akira777

Áno, Specter je prostě nejlepší! 

Jinak souhlasím, je to skvělý seriál. Já nemohla dát jinak než pět hvězdiček.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Velice dobře udělán serial... myslím že si to zaslouží čtyry hvězdy protože je to vtipný narozdil od jiných který bych. radši nejmenoval. Dávám hlavně jako každý hvězdu za Spencera, pak za pěkně otravnou mamu Freddieho, a pak za dvojici Sam a Freddie

na příspěvěk reagoval Roxanne

Reklama

Reklama