Reklama

Reklama

Terrorist Ate My Brain, A

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2006, 17 min

Obsahy(1)

Město New York se právě chystá ke sledování přímého přenosu své oblíbené reality show American Idol, aniž by kdokoliv tušil, že během několika minut se polovina obyvatel města změní v krvežíznivé zombie toužící po čerstvém mase. Jde snad o zásah vyšší moci, nebo je to výsledek dalšího teroristického útoku? (SOLOM.)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Amatérská nízkorozpočtová krátkometrážní záležitost, která má za úkol vyloženě pobavit. Digitální terorizmus šířenej pomocí songu, kterej mění lidi v zombie. Škoda, že nebylo víc chechtáků. To by mohla být daleko větší zábava. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Američané jsou už od pradávna mistři v zesměšňování sebe samých i nejrůznějších tragických událostí jenž postihly jejich zemi. Tento krátkometrážní snímek je toho zdárným příkladem. Brett Young a jeho přátelé si tentokrát vzali na mušku samotný terorismus. Možná se vám bude zdát, že tento zombie kraťas bude pěkná blbost, ale věřte že to by byla obrovská chyba. Tvůrci se i přes humorné pojetí celého snímku snažili zůstat nad věcí a divákům nabídli rovnoměrnou porci humorných pasáží i krvavého masakru. Masky jednotlivých zombie jsou na velice slušné úrovni a lecjaký druhořadý horor se může jít zahrabat. Navíc i scény ve kterých se náš hrdina utká s převahou zombie jsou nasycené krví, gore efekty a v neposlední řadě i jistým napětím, protože divák si nebude nikdy dopředu jistý jakým způsobem bude zombie přemožena tentokrát. Tvůrci měli nápadů požehnaně, takže nečekejte žádný nudný stereotyp s useknutou hlavou. Herecké výkony většiny aktérů byli na velice slušné úrovni a přestože jde většinou o obyčejné amatéry dokáží diváka uspokojit víc, než béčkové superstar. Protože pokud se točí něco pro zábavu dáte do toho mnohdy víc než za peníze. Navíc když se k tomu přidá i solidní kamera, která je vždy na tom správném místě a jednotlivé scény jsou dobře podsvícené dokáží si diváci pořádně vychutnat každou naservírovanou mlsotu s velkou chutí. ()

Reklama

Reklama