Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

beba789

Doufám že nikdy třetí The Descent nevznikne, po téhle (alespoň pro mě) špatné dvojce která mě celkem dost zklamala, osobně tohle vidím úplně stejně tak jako u filmu Saw ten byl fakt brilantní jak po režijní tak po scénaristické a v neposlední řadě herecké výkony, potom příjde pokračování co mě osobně velice zklamalo a už jsem dalším dílům nevěřil i když an třetí jsem se ještě podíval ale potom už fakt ne, na nic tak otřesného.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Po tak luxusní jedničce od Marshalla příjde něco takového, panebože proč mi to děláš? pro mě jednoznačné zklamání a za mě slabé 2*.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

však jasně §=), nemá to potenciál na další díly, protože je to hrozně omezený a další díl buď nebude, nebo bude překombinovanej, ale uzavřít by to mohli ... protože jestli neplánovali další díl, tak ten konec dvojky byl úplně zbytečnej ... vzhledem k tomu jak měli citlivej sluch, úplně vidím, jak je likvidují neskutečně hlasitýma impulzama pouštěnýma všema dírama dovnitř =D by z nich udělali ještě větší magory, ikdyž ono by stačilo hlídat otvory a oni by se buď nechali sejmout, nebo by vyhladověli, ani by se nemuselo jít dovnitř ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Já bych třeba pokračování uvítal. Oba díly mě bavily, byly surový, efekty pěkný a když pominu ten konec, tak nevidím problém. Když se někde ztratí záchrannej tým, tak se po něm určitě bude pátrat, ale už asi ve větším. Každopádně pořád se neví důvod toho zmizení, tak nevím, proč by posílali komando =D leda následně až by to bylo zjištěný. Každopádně vybít tu jeskyni už by pak problém nebyl.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

jarkolar: myslím, že ten koniec by mohol byť námetom pre Descent 3. Prečo to skončilo tak ako to skončilo. Tiež som moc tomu nerozumel.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Já jen nechápu tu hloupost, že sjeli dolů výtahem ... Pes je zavedl na stopu k výtahu, který stojí nahoře, evidentně byl dlouhý roky nepoužívanej a oni myslí, že to bude dobrá stopa . Navíc nechápu, jak mohla být ta jeskyně "nezmapovaná" když se tam dřívě těžilo a je tam i ten zmiňovanej výtah. 

Taky mě nenapadá jediný rozumný vysvětlení toho přitroublýho konce, ať už má jakkýkoli význam. 

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

frajerka: určitě bude, ten konec je udělaný právě kvůli pokračování :-), vedly se o tom dlouhé debaty....

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

frajerka: je super, u mě patří oba díly v desítce mých nej hororů!

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Nj-starej vidlák nosí svačiny dědovi a jeho kámošům do dost pochybného domova důchodců :D :D

AntonioG33

AntonioG33 (hodnocení, recenze)

Osobně jsem měl z dvojky lepší pocit než z jedničky,at mnoho lidi říká že dvojka měla zásadní chybu a to že byla moc světlá,tak mě to vyhovovalo,aspon byl dobrej přehled.Docela mě překvapilo když se v půlce filmu oběvila Juno,ale zase konec k nasrání,Sarah se vrátí a kixne tam,to nasere opravdu těžce,když už se ta policajtka dostala ven a ten děda ji tam odtáhne zpět tak to jsem už vůbec nepobral,snad bude pokračování kde všechno konečně vysvětlí.Jinak po tomto filmu bych se nedivil kdyby se v případném třetím pokračování oběvil zase někdo přeživší,dokonce ani Sarah :-)

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: to už ani nevím, že říkal, že se NEVRÁTIL,ale koukal tak záludně,jak mizeli dolů výtahem: -)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

dawe787: taky si myslím že to bude něco na ten způsob jak jim tam ukazoval ten vstup tak zmiňoval svého dědu (že to tam prozkoumával a nevrátil se) a tvářil se tak nějak podezřele

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

Prix7: to nebudeš sám, každopádně je to důvod ke třetímu dílu a za to jsem rád.
Už mě napadlo, že třeba za ty zrůdy může sám díky nějakým chemickým pokusům nebo tak něco a skrývá takto celé tajemství nebo ty homogenní zrůdy jsou vlastně bývalí lidé z okolí a on krmí třeba svého syna:-D,nevím snad se dočkáme vysvětlení

Prix7

Prix7 (hodnocení, recenze)

Nejako som nepochopil preco to ten dedo na konci robil, preco ich krmi?

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

rounen: Jasně no, tady vidíš, že každý to vidí jinak. Jako samozřejmě koukám na filmy s dabingem, ale když nějaký stahuju tak jedině originál. Ty dabingy nejsou zas tak špatné, ale prostě s titulky mě to více sedí. Například Brad Pitt z "Podfu(c)ku to si nedokážu představit, jaké by to bylo s dabingem(viděl jsem jen originál). Ale mnoho seriálů je takhle zkažených a filmy také. :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

SallyZen: já bych nesouhlasil že ted jsou dabingy špatné a kdysi se to dalo...právě že u mě je to spíš naopak :) kdysi ty dabingy v akčních,erotických,thillerech stály za nic...ale ted je to OK

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

rounen: Nejsem ona, ale on, ale to neřeš. Jinak ne, že bych byl nějak zvyklý na titulky a originál hlasy, ale nemám rád zkažený originály dabingem. Ano například u stálých herců jako Cage, Willis či Depardieru to není zas tak špatné, ale v poslední době ten dabing dost poklesl. Proto mám radši originální hlasy, ale jak říkám. To je pak otázka názoru každého z nás.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

SallyZen: tak ty jsi určitě zvyklá na originál hlas a proto čteš titulky...ale já jsem spíš zvyklý na dabing,jakože spíš se přikláním k němu...záleží na dabérech jak si s tím poradí,ale většinou to zvládaj

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Většina filmů je lepší v původním znění než s dabingem. Jediný, co mě těď napadá, co je lepší s dabingem jsou Simpsonovi. A "The Descent" je samozřejmě taky lepší v původním znění.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Jasný, v pohodě. Já když jsem viděl nějakej horor s dabingem, tak to byla dost často hrůza. Ale máš pravdu, některé horory se povedli dobře nadabovat.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

hrabo: dabéři umí nadabovat dobře i horory,křiky,atd...ale hádat se s tebou nebudu...

Reklama

Reklama