Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatelka Jean se cítí zanedbávána manželem, tak začne flirtovat s architektem, se kterým se seznámila na internetové seznamce. Domluví si schůzku u něj doma, kde ho však najde zavražděného. Z místa činu zmateně odjíždí. Netuší, co má dělat. Uvědomuje si jen jedno: Možná přijde o život... Jean Harperová je autorka romantických knih. Její manžel Chase je filmový producent a dcera Claire studuje na filmové škole. Manželé se odcizují a sexuální život upadá. Jean si začne psát přes internet s vdovcem jménem Travis Freeman, který ji po čase pozve na schůzku. Když dorazí k Travisovu domu, nikdo nereaguje na zvonění a dveře jsou pootevřené. Jean vejde a objeví Travise s podříznutým krkem. Uteče do auta a rychle odjede. Nevšimne si, že ji kdosi pozoruje. Zavolá kamarádce a vydavatelce Holly, která ji přemlouvá, aby šla na policii, což Jean odmítá. Policie má výpověď sousedky, která slyšela ženský křik a pak viděla nějakou ženu odjet. Když se Jean večer vrátí domů, manžel vyzvídá, kde byla. Vymluví se na Holly. Policie objeví korespondenci mezi Jean a Travisem. Jean vypoví, co se stalo, a detektivům se zdá, že mluví pravdu. Jean se rozhodne pátrat sama. Holly jí nabídne pomoc. Na internetu najde o Travisovi jen pár informací v souvislosti s domy, které postavil, ale jinak nic. Jean od něj ví, že jeho žena před pěti lety spáchala sebevraždu, protože trpěla depresemi. Holly na chvilku uvažuje, jestli už Chase náhodou o jejich přátelství neví, ale Jean absolutně zavrhne jakoukoli možnost, že by s tím mohl mít něco společného... (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Snímek je thrillerovou hrůzou na dějovou linku s hereckými výkony. Pekelně se na svoji stopáž děj táhne a měl jsem co dělat to dokoukat. Prostě znát vraha mě nutilo to peklo překonat. Jinak brak o ničem. 10% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný thriller ženská si najde na seznamce v rámci výzkumu chlapa. Když se s ním má sejít tak ho někdo zabije a policie ji podezřívá do toho se zaplete manžel ženy její psychiatrička její kámoška a lidé v jejím okolí umírají. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Mně se film velmi líbil, přičemž největší zásluhu na koukatelnosti má prostředí snobské bohaté smetánky, ve kterém se děj tohoto thrilleru odehrává. Pohledná Janine Turner hraje manželku Jean bohatého producenta Chase a sama se trápí tím, že už 6let nenapsala žádnou další knihu. A tak každý den vstává do nicnedělání, jezdí po nákupech na bezednou platební kartu a dvakrát do týdne navštěvuje terapeutku. Manželství, ve kterém je "uvězněna" už 20let jí nepřináší patřičnou dávku vzrušení a tak se jednoho dne zaregistruje na internetové seznamce secondchance.com. Zde najde bohatého vdovce, architekta Travise, a smluví si s ním rande. Jakmile přijede k jeho domu, nalézá ho mrtvého. Aby se o tom manžel nedozvěděl, nic nenahlásí policii a tím se roztáčí kolo lží a podvodů, přičemž vrah je někde nablízku. Hlavní zápletkou je problém odcizení v životě v přepychu. Velmi mě potěšil i představitel Jeanina manžela Costas Mandylor (vynikající v sérii SAW 3-7). Úsměvné a slabé mi přišlo jen policejní vyšetřování. Nu což, film potřebuje vypravěče. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

TV film nezapře. Spoléhejte na to, že ihned na začátku film nabudí atmosféru televizního, ale víceméně napínavého hororu/thrilleru, která je ovšem už dost dobře okoukaná. V příští hodině a čtvrt se ale náhle nic neděje, pokud nepočítáte tři vraždy a "provokaci s auty". Poté už zbývá je konec a rozuzlení, které dokáže někoho možná trochu překvapit (mě tedy docela dalo). Než si s nadšením toho, že uvidíte další napínavý horor pustíte film, doporučuji se podívat na nízké hodnocení a udělat si pro jistotu menší nadhled o tom, že asi za moc údajně nestojí. Pak už někomu jako já tato podívaná ani neublíží, jelikož snad ví, co ho čeká a ačkoli i já čekal větší tempo během celého filmu, ne jen ke konci, tak jsem se kupodivu ani nenudil a nezkazil mi dopoledne. Nesázejte na něj, to je hlavní. Ovšem podprůměru se neubrání. 40%. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl. Tak jsem to zaokrouhlila a vyjímečně nahoru - z jediného důvodu, že mě vrah skutečně překvapil.. Film má 82 min, mně to přišlo jako 2 dlouhé hodiny, děj se strašně nudně vleče.. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama