Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sai je mladá umělkyně, která se dostane starosvětského světa, plného krve a touhy. Po vyzkoušení nové drogy se před Sai otvírají nové brány, vedoucí na místo, které se nachází mezi realitou a snem. Sai ale brzy zjistí, že tam nežijí jen lidé, ale také krvežízniví upíři. (LIVINGDEAD)

Recenze (12)

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Ak Christopher Hutson mal po ' zahulení ' takéto ' haluze' , tak potom chcem jednu ' vzorku ' . Ale toto bola jedna neskutočne nepozerateľná hovadina! Skutočne premýšľam, kde sa berie odvaha, niečo takéto nakrútiť, a ešte väčšia, dopozerať to do konca! Takže, pre tých, čo pozeráte filmy do úplného konca: BUDETE NESKUTOCNE TRPIET . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych chtěl říci, že jde o hodně zvláštně (netradičně) pojatý film s upíří tématikou, který v mnoha lidech (i v mém samém) vyvolal dosti rozporuplné pocity. Samotný tvůrčí nápad nebyl přitom špatný, stejně jako je provedení – tedy alespoň po vizuální stránce si totiž nemůžu zas až tolik stěžovat, ovšem zbytek se nese v dosti chaotickém a místy až nudném duchu. To se týká především samotných dialogů, spousty hluchých míst a hromady otazníků, které se mi během sledování začali hromadit v hlavě. Přitom samotný svět mimo realitu kam se hlavní hrdinka a její přátelé po vdechnutí drogy ocitli, nebyl zas až tak hrozný. Mělo to artový nádech, hra barev a stínů byla taky oku lahodící, náznaky slušné atmosféry by se tu taky našli – ovšem hororový fanda zrovna moc spokojený nebude, protože se tu sice dočkáme i několika záběrů na vyceněné tesáky, dojde i na krev, ale těchto světlejších okamžiků tu bylo poskromnu. Snad kdybych byl sám pod vlivem drog, tak bych si tuto podívanou užil více – jen je prostě neberu a ani nehodlám začínat. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus snad až moc „moderně“ pojatá „upírská“ variace. Silně fantasy, halucinační a mysteriózní, nějaká ta romantika, trochu lehké erotiky, hodně vyvinutá hlavní hrdinka, lehce komixová atmosféra, silná stopa jakéhosi art zpracování, ale především dost nudná (leč hezká) skořápka bez obsahu. Kdyby alespoň půlku toho, co věnovali vizuální stránce, vložili do té obsahové stránky filmu, byl bych i spokojený. Přesto, jisté známky snahy o netuctovost a originalitu lze odhalit. Moderní „děti noci“ si to asi užijí a ujedou na tom. 1,5* ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak som sa objednal k svojmu psychiatrovi na sedenie. Idem k nemu pozajtra a aj keď sa tomu hovorí sedenie, ľahnem si tam na pohovku a on mi vysvetlí, ako je možné, že niečo také, ako je tento horor, môžem byť schopný dopozerať do konca. Isto nie som v poriadku. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia mali tento pocit asi nazva "bleeeeee" a nie bled. Nechapem co tym chcel autor povedat....cely film moc medaval zmysel. ZAcal som to pozerat iba pre to ze to je film o upiroch ale s najvacsou pravdepodobnostou to bol najhorsi film o upiroch aky som kedy videl...hold smola ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Zdráhal bych se to označit za horor, i když hororové prvky to samozřejmě obsahuje, ale celkově to nikterak znepokojivou atmosféru nemá. Hlavním problémem filmu je velmi slabý příběh, kdy se skupinka umělců postupně zhulí nějakým východoevropským matrošem a mají pak halušky, ve kterých běhají po tajemném lese, kde je nahánějí nějaké upírovité bestie. Ale to strašidelné vůbec není, spíše dost ujeté. První hodinu se v tom filmu opravdu nic neděje, v posledních dvaceti minutách tam pár holek ukáže špičaté zuby, ale jinak nic. O co vlastně šlo tomu záhadnému Renfieldovi, jsem tak nějak nepochopil, a ta příšera, která se na konci přenesla z krajiny snů do reality, byla velmi vtipná, což ale asi nebyl záměr. No, já jsem u toho filmu dost často zíval, což pro horor není právě dobré vysvědčení. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Bez urážky, takovou ptákovinu nemůže natočit normální člověk. To musí být úchyl. Stejný úchyl musí být producent, který mu na to dal peníze. Obecně nemám rád horory, ale občas se na ně podívám, věsměs skráceně kvůli minimalizaci ztráty času, abych neztratil kontakt s dobou. Navíc tyto úchylárny jenom vzbuzují v puběrťácích touhu vyzkoušet si nějakou drogu. Žeby za financováním takových snímků stáli drogoví bosové? ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Ano děti, drogy jsou strašlivý zlozvyk. Já sám jsem si jejich zhoubnost naplno uvědomil, když jsem si o přestávce píchal na hajzlu heroin... Ale k věci, pure trololo v nejlepší tradici Tommyho Wiseaua a Jamese Nguyena, prostě ochotnickej horror! Na samostatný sledování je to trošku natahovaný, ale v poučeném kolektivu a decentně pod vlivem by to mohlo fungovat skvěle! ()

Reklama

Reklama