Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější argument pro to, abychom si vážili Emmericha a možná i velkého Uweho. Zároveň je to důrazné memento pro filmová studia, která by měla zlý úmysl natočil adaptaci Half-Life jako typické videoherní béčko. Není to sice takové zvěrstvo jako 100 Millions B.C., ale ani potrhaný igelit představující vnitřnosti emzáka mi nezabrání další výtvor kluků z Asylumu odpálit, furt je to hlavně zdlouhavě nevtipná nuda. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

++++Pár ..... mne tady namíchlo a proto dávám filmu 5 * JAKO PROTEST !!!!! ++++Já přiznávám, není to Holywoodský trhák a možná jsem i mírnější, protože jsem k filmu dělal titulky. (mimochodem důvodem bylo spoustu požadavků na tyto titulky!) Viděl jsem ho 3 x a některé scény i několikrát. :-) Ale hlavně jsem viděl stovky horších filmů než je War Of The Worlds 2 : The Next Wave! --->(Jako např. v poslední době : Výheň, Gabriel-anděl smrti, Botched, Temný obraz, Noční hlídka, The signal, 10 Million BC, Svatyně, 1942, Vítej v džungli, 2012 Doomsday, The Apocalypse, Gympl, Joshua, Dreamland, Blur, The Last Winter, Holka na hlídání, The Ferryman, Sublime, Zodiac, Zmizení, Grim Reaper, Uneseni, Patro smrti, Úplně mimo, Maryňák, Alien Express.... a mohl bych ještě týden pokračovat!) Má sestra film viděla a označuje ho jako odpad :-) ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak na tohle do smrti nezapomenu, nejdementnější film, kterej jsem kdy viděl. Jak se můžu pustit do něčeho takovýho, když mám v kapse pět doláčů?? Hlavní postava George proto např. bydlí ve stejný chatrči, kterou obýval Dacascosův hrdina v I am Omega. Triky jsou příšerný, spousta záběrů je navíc použita ve filmu ve stejné podobě hned několikrát, což nesnáším i u totálních béček. Útroby mimozemského korábu pokrývají závěsy a igelity a celý vnitřek vydává stejné zvuky jako Adéla, která ještě nevečeřela. Do nějaký 50-tý minuty jsem si myslel, že když z filmu sundám nálepku Příšerné vizuály, zůstane mi něco, na co lze ještě jakžtakž koukat. Avšak zbytek je jen neuvěřitelně zasračkovanej zblitek, největší wtf, hnus, humus, hlen. Jestli chcete půl dne přemýšlet, jak může lidská bytost natočit něco takovýho, tak si to pusťte. Takovýhle kousky mě fakt zocelujou, budu připravenej na všechno. C'mon, jdu do dalšího kola, musím sehnat Street Racer... ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Čerstvo po dopozeraní (v závere filmu som si pomáhala čítaním Premiere) mám v hlave taký galimatiáš a nervy totálne na dranc, že ani neviem čím začať a či má význam vôbec vymenúvať všetky zápory. Pri pozeraní tohto "filmu" môžete logiku spláchnuť do záchoda a vkus vyvracať hneď potom spolu so zdravým rozumom. Vydržala som to do konca len preto, aby som sa mohla s čistým svedomím vyzúriť (veď čo ak by táto perla aspoň na záver ponúkla nejaký naozaj inteligentný prvok?). Pri niektorých filmoch sa človeku zdá, že aj dve hodiny ubehnú ako voda - tu som pri cca 101 minútach mala pocit, akoby ubehli dva týždne môjho života!!!! Buééé, nikdy viac! Takéto "veľdiela" by sa mali demonštratívne páliť na námestiach. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička. Myslím, že je to těžce podhodnocené. Nebylo daleko ke třem, což už je pro mě dobrý film. Příběh se docela zajímavě vyvinul. Efekty mě neurážely. Dokonce ty z prostředí vesmíru a Marsu jsou celkem ok. Samozřejmě film sráží poněkud hurá scénář. Nejde až tak o dialogy, které jsou i v pohodě, ale všechno je to takové na honem, šité horkou jehlou a pak film působí naivně, viz například červí díra apod. Ale scény na Marsu byly vynikající, tajemné. Tohle opravdu není odpad. Nedávejte odpad jenom proto, že očekávate odpadní film. Škoda zbytečně béčkového konce. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Už nemáme žádnou letku, armádu, domobranu. Přesně tak! Chceš se opít? - Kdo zná filmy od Asylum, musí jasně vědět, do čeho jde. Levné napodobeniny komerčně úspěšných snímků jsou jeho doménou. Ano, mix Války světů a Dne nezávislosti je jedním z nich. Na druhou stranu jsem se až tak nenudil, film utekl rychle. Scény v kosmické lodi mají napětí a samozřejmě je jasné, že vše musí dopadnout dobře. Sice moment, kdy na lodi zůstala spousta lidí, ač kapitán letky tvrdil, že je všechny zachrání, mi přišel mimo mísu, ale s nelogičnostmi se musí počítat. Bojové scény vypadly z nejlacinější počítačové hry, herci předvádějí ochotnické divadlo a marťanské stroje si vystačily s několika opakujícími se záběry. Na druhou stranu vzniknout to v 80. letech, šlo by o běžné průměrné béčko. Mizerné, ale ne odpadové, alespoň pro mne. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Podobným amatérsky vyhlížejícím sračkám dávám zpravidla jednu hvězdu za škodolibý zážitek a za příspěvek do kolekce, neboť paskvily tohoto druhu nadšeně sbírám. Tento konkrétní snímek je však natolik nudný, statický a úmorně se vlekoucí, že je to jen a jen na krystalicky čistý odpad. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovorí u našich západných planetárnych susedov - ,,an improvement,, - vzhľadom na predchádzajúcu časť. A nie čo sa týka nejakého vynaliezavého spôsobu rozprávania, alebo lepších prepracovaní charakterov, ale v tom že sa tu niekto chcel pekne vyblázniť po vzore ID4. Na film za pár šupov celkom dobrá bilancia, ak máte deficit takýchto debilít. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Ďaľšia pitomá sračka tentokrát od režiséra Thomasa Howella. Dej to nemá aboslútne žiadny, herecké výkony sú otrasné na jednotku to ani len nemá Howell nemá ani len skúsenosti také ako Spielberg a je teda jasné že to nemal ani len točit. Livingdead táto pitomost nestála ani len za 1 hviezdičku. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se před pár dny díval na první díl, netušil jsem, že existuje i druhý a že ho za pár dnů budou dávat na Barrandově. Tentokrát dávám bez milosti odpad. Nedodíval jsem se. Možná mi na konci něco ušlo, hodně se tam mluvilo o cestování v čase, takže je možné, že veškeré rozdílnosti oproti jedničce byly vysvětleny právě na konci filmu. Georgeova žena se v druhém díle nevyskytuje, takže tentokrát divák neuvidí žádné kozy. Pokud si dobře vzpomínám, měly mimozemské transportéry v prvním dílu šest nohou, takže netuším, proč mají v druhém díle nohy jen tři. Největší záhadou je pro mě ale změna pohlaví Georgeova potomka, který byl původně dívka a teď je kluk. Nejspíš se jedná o chybu dabingu, Alex je přece jen mužské i ženské jméno a k záměně mohl přispět i jeho androgynní vzhled, ale pokud si dabéři nedokáží pohlídat něco takového, je to smutné. Dále je směšné, že ačkoliv dokázali tvůrci (jinak naprosto mizerných) efektů vytvořit stovky stíhaček, z důvodu nízkého rozpočtu se podíváme do kokpitu tak maximálně dvou. Ze stejného důvodu pak film působí neskutečně vyprázdněným dojmem, kdy se o záchranu světa starají dva vědátoři v improvizovaných podmínkách a lidskou tvář aby člověk pohledal. Režie se tentokrát ujal sám C. Thomas Howell, představitel hlavního hrdiny, což by jinak mohla být zajímavá změna, ale u takovýchhle filmů je to úplně jedno. (1 170.) ()

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Pán C.Thomas Howell by si mal nájsť nejaké iné zamestnanie, ako predkladať občanom takéto zhovadilosti. Vytvoril celkom slušnú konkurenciu "tiežfilmu" 100 mil. BC, ani neviem, čo z toho je väčšia tuposť. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vyctu veci co vytknout drive, zda spatny herecky vykon vsech zucastnenych, jejichz herecky projev byl strnulejsi nez vykony vetsiny pornohercu. Nebo snad neoriginalni pribeh s fascinujicim scenarem, nad kterym by se podivoval i nemy Bobes. Nebo snad .... ne nema cenu se rozplyvat nad zaplavou sracek, kterymi se honosi tohle veledilo, ktere vytvoril clovek s horsi hereckou reputaci nez Paris Hilton. ()

majxik odpad!

všechny recenze uživatele

O.M.G. Jak mohli až tak zmršit? To fakt nechápu. Nevim co je na tom snímku horší, jestli herecké výkony, efekty, režie nebo příběh.... asi tak vše dohromady, jenom ta hudba je aspoň průměrná. ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

velké utrpení. jeden z mých nejhorších filmových zážitků. srágora! stále se vše opakuje, špatné kulisy, herci špatní, efekty příliš levné. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Plně se všemi, kdo dali odpad souhlasím, jenom ještě přidám další poznatek a to, že hudba ve filmu je často více nahlas než hlasy (ne)herců, takže jim není moc rozumět. Ale to v tomto filmu je stejně uplně jedno. Každopádně doporučuji shlédnout, abyste viděli, co je opravdu, ale opravdu špatný film! ()

Reklama

Reklama