Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Bol som prekvapený, keď sa mi do rúk dostalo akože pokračovanie War of the Worlds... žiadna reklama, že pokračovanie kinohitu?! Už prvé zábery mi dokázali, že prečo je tomu tak. Naozaj otrasná kravina až sračka! Vrcholom je interiér kozmickej lode... to je vážne igelit, krepový papier. Štyria herci čo pobehujú na nejakom vrakovisku áut, to akože je super tajná vojenská základňa... atď. proste škoda strácať čas nad týmto "filmom". ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nu, na rozdíl od prvního filmu přibylo „efektů“. Tedy hlavně potrhaných záclon a jakýchsi závěsů. Určitý posun byl i v ději. Chtěl jsem hodnotit stejně, protože oba filmy byly stejné pakoňoviny. Avšak protože jsem zde zaměstnal občas rychloposun, nemohu dát nic. Navíc mi vadily dvě dějové linie. Jak se z holky Alex v prvním filmu, stal kuk Alex v pokračování, to mi hlava nebrala. V obou ho (ji) hrál stejný herec. Domnívám se, že by za to mohl moci špatný překlad do češtiny? ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička. Myslím, že je to těžce podhodnocené. Nebylo daleko ke třem, což už je pro mě dobrý film. Příběh se docela zajímavě vyvinul. Efekty mě neurážely. Dokonce ty z prostředí vesmíru a Marsu jsou celkem ok. Samozřejmě film sráží poněkud hurá scénář. Nejde až tak o dialogy, které jsou i v pohodě, ale všechno je to takové na honem, šité horkou jehlou a pak film působí naivně, viz například červí díra apod. Ale scény na Marsu byly vynikající, tajemné. Tohle opravdu není odpad. Nedávejte odpad jenom proto, že očekávate odpadní film. Škoda zbytečně béčkového konce. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vyctu veci co vytknout drive, zda spatny herecky vykon vsech zucastnenych, jejichz herecky projev byl strnulejsi nez vykony vetsiny pornohercu. Nebo snad neoriginalni pribeh s fascinujicim scenarem, nad kterym by se podivoval i nemy Bobes. Nebo snad .... ne nema cenu se rozplyvat nad zaplavou sracek, kterymi se honosi tohle veledilo, ktere vytvoril clovek s horsi hereckou reputaci nez Paris Hilton. ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechtěl napsat "nejhorší film, který jsem kdy viděl", takových kandidátů bývalo víc. Ale tady je to jasné. Nejhorší žumpa všech žump. Scénář je slaboduchý s dírami jako Grand canyon a nelogičnostmi, které by poznal i šimpanz. Ale bohužel to není ani náhodou alespoń legračně pitomé, jen totálně ubohé. 0%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama