Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Bol som prekvapený, keď sa mi do rúk dostalo akože pokračovanie War of the Worlds... žiadna reklama, že pokračovanie kinohitu?! Už prvé zábery mi dokázali, že prečo je tomu tak. Naozaj otrasná kravina až sračka! Vrcholom je interiér kozmickej lode... to je vážne igelit, krepový papier. Štyria herci čo pobehujú na nejakom vrakovisku áut, to akože je super tajná vojenská základňa... atď. proste škoda strácať čas nad týmto "filmom". ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovorí u našich západných planetárnych susedov - ,,an improvement,, - vzhľadom na predchádzajúcu časť. A nie čo sa týka nejakého vynaliezavého spôsobu rozprávania, alebo lepších prepracovaní charakterov, ale v tom že sa tu niekto chcel pekne vyblázniť po vzore ID4. Na film za pár šupov celkom dobrá bilancia, ak máte deficit takýchto debilít. ()

Reklama

picháček odpad!

všechny recenze uživatele

asi jediný film, ve kterém hrál hudební podkres po celou jeho stopáž. zřejmě proto, aby u toho člověk neusnul. má to otveřený konec. doufám, že na trojku se howell nechystá. nepamatuju, že bych kdy viděl něco více tragičtějšího. s chlapama z hospody jsem schopný natočit během týdne mnohem zábavnější filmek. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak na tohle do smrti nezapomenu, nejdementnější film, kterej jsem kdy viděl. Jak se můžu pustit do něčeho takovýho, když mám v kapse pět doláčů?? Hlavní postava George proto např. bydlí ve stejný chatrči, kterou obýval Dacascosův hrdina v I am Omega. Triky jsou příšerný, spousta záběrů je navíc použita ve filmu ve stejné podobě hned několikrát, což nesnáším i u totálních béček. Útroby mimozemského korábu pokrývají závěsy a igelity a celý vnitřek vydává stejné zvuky jako Adéla, která ještě nevečeřela. Do nějaký 50-tý minuty jsem si myslel, že když z filmu sundám nálepku Příšerné vizuály, zůstane mi něco, na co lze ještě jakžtakž koukat. Avšak zbytek je jen neuvěřitelně zasračkovanej zblitek, největší wtf, hnus, humus, hlen. Jestli chcete půl dne přemýšlet, jak může lidská bytost natočit něco takovýho, tak si to pusťte. Takovýhle kousky mě fakt zocelujou, budu připravenej na všechno. C'mon, jdu do dalšího kola, musím sehnat Street Racer... ()

Booman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc. Nechutný efekty, herecký výkony jak ze školní besídky, děj se rovnal nule a jedinej důvod proč jsem viděl tuhle sračku asi až do půlky bylo to, že jsem se docela bavil při sledování toho cirkusu na kolečkách. Stejně jako by člověk měl vidět ty nejlepší filmy a mohl si říct, tak takhle vypadá dobrej film, tak by měl vidět i takovouhle zhůvěřilost, aby si mohl říct, tak tohle je ješte furt film. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama