Reklama

Reklama

Nekonečný víkend

  • Austrálie Long Weekend (více)

Peter s Carlou jsou manželé, kterým to už vůbec neklape. Peter vymyslí, že pojedou na víkend kempovat, přestože by Carla raději letěla na dovolenou do hotelu v Thajsku. Po cestě je slabý signál a Peter se nemůže dovolat svému kamarádovi, který má jet na odlehlou pláž s nimi. Kvůli slabému signálu přestane fungovat i navigace, Peter jede zkratkou, ale na pláž nedorazí, a tak spolu s Carlou přespí v autě. Další den si na místě rozloží stan a utáboří se. Carla se tu nudí, nelíbí se jí tu a chce jet domů. Peter si to užívá, plave ve vodě, surfuje a zastřílí si. Carla zahlédla ve vodě plavat něco velkého a dostala strach, a tak to Peter zastřelil. Manželé neuctívají přírodu – hází odpadky na zem i do moře, jezdí autem přírodou, Petr střílí po zvířatech a poseká živý strom. Zkazí se jim kuře, které chtěli sníst, a pak Petera napadne orlice, zřejmě kvůli vejci, které spadlo ze stromu, a Carla ho rozbije o strom. Vedle Carly proletí šíp a na pláži se objeví mrtvý dugong a zdá se, že se posouvá dopředu. Peter chce další den před odjezdem zkontrolovat, jestli není někde poblíž jeho kamarád, a chce jet na místo, kde viděl jiný vůz. Peter na místě objeví vůz ve vodě s mrtvou dívkou, mrtvou ženu ve stanu a muže oběšeného na stromě. Jedou zpátky sbalit si věci a chtějí odjet, ale nemohou najít svého psa. Peter s Carlou se hádají, a dokonce se poperou. Když jde Peter pejska najít, Carla mu ujede. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Arogantnosť niektorých ľudí nepozná hranice a tu to bolo pekne znázornené. Film má po celý čas príjemnú mrazivú atmosféru, hoci už od začiatku je protivník známy. Neustále blúdenie a vracanie sa na to isté miesto a najmä "morský nepriateľ" boli výborne vyobrazení. Už dávno som si tak neprial, aby hlavní hrdinovia zomreli. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Divnej film s divnýma věcma a divným místem elegantní pro divnej film.Myslím si, že tento film je taková jedna velká záhada.Pro mě to však ani jako horor vůbec nebyl, spíš to pro mě byl takovej hodně mysteriozní thriller.Který obsahuje silné stopy nudy.No vlastně celou zhruba tři čtvrtě hodinu to bylo drama s docela pěknými prvky romantiky a když se na to konečně dalo docela koukat, tak už jsem jen čekal jak to celé dopadne.A dopadne to tak, že se na to budete muset kouknout, protože já vám to tady říkat nebudu pěkně se na to koukněte i když vám to za to nestojí, klidně si to přetočte asi tak na 45 minutu kdy se na to dá koukat, jinak jen ztráta času.29% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

C. Karvan je nádherná a zde se o tom můžeme perfektně přesvědčit. A film? Jako má to sílu, potenciál, nápad super, ale nějak to nesedlo. Příroda se pere po svém, ale aby se dva lidi, kteří spolu mají trávit víkend ve svém věku chovali jako dva pubertální idioti, to mi přišlo přehnané. Má to spoustu silných okamžiků, nejsem úplně zklamaný, to ne. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jak já byla naštvaná! Čekala jsem horor (obzvlášť, když jsem četla obsah a tedy i klasický scénář - pár někam jede, jízd a cest australskou krajinou už tu bylo tolik! Srazí klokana...) a to, co bylo dál, mě opravdu vytočilo! Když se nic neudálo celých asi 70 minut, už jsem to jen rezignovaně dokoukala...Ano, chvílemi tu bylo stupňované napětí, ale to by snad mělo v něco vyústit? Takhle mi to přijde jako pěkně nefér hra s divákem. No a o tom, že už bylo velice brzy jasné, jak to dopadne, o tom žádná...Ovšem na druhou stranu, kdyby byl u žánru napsaný dokument, proč ne, ráda bych se australskou přírodou pokochala...Možná, že si Blanks řekl, že po té řezničině ze Storm Warning ubere, ale tohle je zase druhý extrém...Ach jo. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Pěkné prostředí... za to dávám tu jednu hvězdu. Zbytek stál za prd a mě to občas několikrát dokonce rozesmálo,ovšem myslím tím negativně :-( Příroda se mstí :-) Hahaha... :-))) ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Co napsat k jedné hvězdičce hm. To že se někdo bude bát zvířátek v lese je v dnešní době najivní. Nepopírám, že jako film na dobrou noc je k zahození. Efektní smrt pod kamionem nebylo hezké rozloučení s jinak příjemným hercem, ale... chrrr. 0.5/10 ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Příroda v hlavní roli! Ať už vystavuje své australské chlouby, nebo se mstí nejprotivnější filmové dvojici, to ona je tu za hvězdu. Musím ocenit zajímavou hlavní myšlenku a minimum brutality, bez které si snímek stejně dokázal udržet napínavou atmosféru. První půlka je ale převážně o ničem a ta druhá postrádá logiku (kapustňák byl trefou do černého, ale potopený karavan zbytečně ubíral na realističnosti). ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Mě se to na rozdíl od všech ostatních fuuuck líbilo...Úžasná příroda...vztahy na hovno...neustálé napětí...a nakonec TEN KONEC!...to bylo vlastně to nejlepší ...Za mě 85% ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Opravdu atmosférický film..moc se mi líbil, hlavně tedy díky krásným záběrům přírody a skvělým hlavním představitelům. Připomnělo mi to jak jsme se hádávali s ex! Přesné, už jen proto dávám o jednu hvězdu víc než jsem chtěl. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi 3* a 4*. Film měl docela pomalý rozjezd, druhá polovina byla ale výborná, napínavá, tajemná. Za krásnou přírodu (a taky trošku za pozvednutí hodnocení) přihodím další bod a dávám 4*. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Já myslím,že lepší průměr.Teda přímo horor to není,ale stupňující atmosféru to má.Ke konci jsem měl celkem nepříjemný pocit. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Skutočne by z toho mohol byť slušný prírodopisný dokument, keby sa tam neustále nehádali tí dvaja.. Takto nuda s čakaním na záver, ktorý bol na grc. ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Příroda žije. A v tomhle filmu o sobě nemuseli nijak vizuálně dávat znát - například hýbající se kořeny stromů apodobně. Nejlepší byl stejne kapusťnák! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

No to se jim povedlo! Dva nesympatický, hnusný lidi si vyjeli na víkend do přírody, a stejně tak jak byli protivní mně, byli protivní i přírodě samotné. A tak se jich pomalu zbavila... Problém je, že až příliš pomalu. I když je to hezký nápad, chtělo by to přeci jen buďto více nápaditosti, a nebo to pořádně urychlit. Takhle to bylo opravdu hodně nudné. A na dva hlavní herce se dost špatně kouká. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy thriller s prvkami hororu,urcite musim vyzdvihnut myslienku filmu,taktiez tu nechyba napatie,dobre herecke vykony,atmosfera a krasne prostredie,suma sumarov,mne sa to pacilo...:-) ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Dobrých 75 minút čakáte, čo sa bude diať a v zvyšných desiatich príde to čo očakávate. Tá jedna hviezda je aspoň za peknú scenériu. ()

Gabretta 

všechny recenze uživatele

85 min jsem čekala, co se ústřední dvojici stane. Kdybych počkala jen na posledních 10 min, udělala bych lépe. Pro mne velmi slabý film. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Film udrží pozornost,ale je tam dost nelogičností v jednání hlavních hrdinů a chyb, které mne odváděly od děje. Za všechny chyby... Jednou je čelní sklo rozbité, pak zas ne, pak zas jo... Normálně takové věci na filmech nesleduji, ale tady mne to prostě vyrušilo. ()

Reklama

Reklama