Reklama

Reklama

Nekonečný víkend

  • Austrálie Long Weekend (více)

Peter s Carlou jsou manželé, kterým to už vůbec neklape. Peter vymyslí, že pojedou na víkend kempovat, přestože by Carla raději letěla na dovolenou do hotelu v Thajsku. Po cestě je slabý signál a Peter se nemůže dovolat svému kamarádovi, který má jet na odlehlou pláž s nimi. Kvůli slabému signálu přestane fungovat i navigace, Peter jede zkratkou, ale na pláž nedorazí, a tak spolu s Carlou přespí v autě. Další den si na místě rozloží stan a utáboří se. Carla se tu nudí, nelíbí se jí tu a chce jet domů. Peter si to užívá, plave ve vodě, surfuje a zastřílí si. Carla zahlédla ve vodě plavat něco velkého a dostala strach, a tak to Peter zastřelil. Manželé neuctívají přírodu – hází odpadky na zem i do moře, jezdí autem přírodou, Petr střílí po zvířatech a poseká živý strom. Zkazí se jim kuře, které chtěli sníst, a pak Petera napadne orlice, zřejmě kvůli vejci, které spadlo ze stromu, a Carla ho rozbije o strom. Vedle Carly proletí šíp a na pláži se objeví mrtvý dugong a zdá se, že se posouvá dopředu. Peter chce další den před odjezdem zkontrolovat, jestli není někde poblíž jeho kamarád, a chce jet na místo, kde viděl jiný vůz. Peter na místě objeví vůz ve vodě s mrtvou dívkou, mrtvou ženu ve stanu a muže oběšeného na stromě. Jedou zpátky sbalit si věci a chtějí odjet, ale nemohou najít svého psa. Peter s Carlou se hádají, a dokonce se poperou. Když jde Peter pejska najít, Carla mu ujede. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Velmi napínavý dobrodružný thriller. Opravdu mě uchvátil koukl jsem i zde na remake Prodloužený víkend 1978 a to už není takové ono jako tohle! A proto dávám 9,5/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky věděl, že se jednou příroda naštve a potrestá nás za všechno, co jí děláme. Nápad solidní, ale třičtvrtiny filmu sledujeme tu větší, tu menší manželské hádky. Kdyby tu nebylo to nádherné australské pobřeží, tak by to byla velká nuda. Příběh sice jakž takž graduje, ale plazící se "mrtvý" kapustňák tomu moc nepomohl. Řekl bych docela zbytečný film. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

z filmu jsem si vzal jen jedno. Nezahazuj sáčky a nedopalky, vše po sobě uklízej, nebo ti orlosup vyklove oko.... ale to jsem věděla už před filmem, takže vlastně naprosto zbytečný snímek... Nevyužitý potenciál. A "Světlušky" jsem se taky nedočkala. no prostě nuda ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Matka Příroda se vzbouřila! Ale co, té naprosto nesympatické dvojice mi rozhodně líto nebylo... A atmosféra nebyla špatná na to, že se většina filmu odehrávala za dne. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na filmu byly asi záběry přírody... a pak... pak nic. Asi to nebylo účelem, ale já se nepřestávala smát. I když pro lidi, co vidí přírodu jedině za oknem to může být vážně horor. :-D ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě originální záměr obsadit dvě hlavní role zápornými postavami, kterým divák od první chvíle přeje smrt aby už vzájemné nelogické argumentece co nejdříve umlčela. Bohužel to trvá celých 85min a nelogičnosti jsou nesnesitelné a závěr je přímo debilní. Přitom příběh měl nakročeno k *, kdyby skončil trochu jinak (bylo na ten závěr pěkně zaděláno). ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Nemělo se to jmenovat Návrat kapustňáka ? Nebo Nekonečná nuda ? Absolutní absence smysluplného scénáře, tohle ani náhodou. 10% ()

Múra 

všechny recenze uživatele

Snažte se nikdy nesrazit autem klokana, mohl by vás pak v noci překvapit kapustňák. Nepochopila sem to. Hvězda za pěknou přírodu a posledních 20 vteřin. ()

touchud odpad!

všechny recenze uživatele

3/4 hodiny se nic nestalo, pak jsem to vypnul. V informacích o filmu se píše: "Brzy dojde k podivným událostem". Brzy to nebylo, později už nevím. ()

Oskeruše 

všechny recenze uživatele

Přejetá kočka Mína, kterou srazil náklaďák; Alík, syn Azorův - ten starý podvraťák; Armáda zajíců, co v dubnu zahynou; V zatáčce u Jevan spolu se srnou; Zvířátka pozůstalá z klacíků vrší hrobky; Tlapkama slzy otíraj; Jednou se všechna semknou; Svítící oči z temnot - vyčistí od řidičů kraj. (Tři sestry) A taky jeden kapustňák… ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

Priroda jako prisna entita ktera potresta vsechny hulvaty kteri se na pikniku chovaji bezohledne?! hrozna blbost ale presto me to bavilo. Mozna protoze jsem pral oboum manzelum od zacatku smrt ( 2,5* ) ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Film, který se ze začátku tváří, že je o záměrně nesympatickém páru-unuděné kravce a vylízaném blbounovi, kterého po lese pronásleduje zastřelený kapustňák jménem Plíža, ale nakonec se ukáže, že hlavním hrdinou je zde opravdu krásná australská pláž, která žere kretény. Logický závěr: uspořádat na téhle pláži masivní promoakci k Avatarovi 2. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní hrdinové mi byli natolik nesympatičtí svým debilním a ve všech ohledech destruktivním chováním, že jsem pro ně celý film vymýšlela různé mučivé útrapy končící pomalou a bídnou smrtí, ale nakonec to měli za sebou docela rychle a bez mučení, což mě trochu zklamalo. Nápad zajímavý, docela zručně natočené a krásná příroda. Nejlepší výkon: kapustňák. ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nuda. Takhle nesympatické herce jsem už dlouho neviděla a jediné, co stálo za to, byla ta opravdu nááádherná příroda ... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

film byl průměrnej, ale ti metští burani si o to jen koledovali, je až neskutečné, že někdo takto může ničit přírodu a zabíjet nevinná zvířata a ještě si z toho dělat srandu, hlavní představitel byl neskutečný idiot, a přála jsem si oběma aby jim to příroda hodně nandala jak se patří, nic jinýho si nezasloužily hlavně on ()

intro 

všechny recenze uživatele

Jo táboření už nikdy nebude tak klidné. Matka příroda je neodpouští. Mrazivý snímek, který stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Reklama