Reklama

Reklama

Bojovníci Zenu

(pořad)
  • Velká Británie Fist of Zen
všechny plakáty
Soutěžní
Velká Británie / USA, 2007, 20x30 min

Obsahy(1)

Fist of Zen je pořad televizní stanice MTV. V každém díle uvidíte skupinu pěti přátel, kteří se musí vypořádat s deseti tvrdými úkoly vybranými bossem pořadu Zen Masterem. Při každém úkolu budou muset snášet bolest a ponížení, které s tím souvisejí; při každém úkolu se musí mlčet a za splnění podmínek budou soutěžící oceněni peněžitou výhrou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět koukatelná soutěž na MTV, konkrétně její britské odnože. Zvonicek už to tu popsal poměrně dobře. Zen master je skvělý a některé "disciplíny" skutečně šílené. Když na to narazím, většinou už to dokoukám :-) ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u žádného pořadu či televizní soutěže nepobavila tak, jako u některých úkolů ve Fist of Zen! Možná to je pro puberťáky, ale já u toho prostě někdy dostávám záchvaty smíchu, až mě bolí břicho :D ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Skvelá šou od MTV...ako vždy...ujetý nápad, predvedený do absurdity, ktorá je neskutočne vtipná, človek niekedy nevie či má aj plakať....takto si predstavujem šouvky MTV... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí naprostá bomba, skvělá parafráze (také MTVáckých) Jackass. Pár dalších epizod je ještě hodně slušných a zábavných, bohužel se nápad omrzí a seriál tak jde do kopru. Druhá série už byla vyloženě nudná. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Postupne dochádzajú nápady a veľa skúšok sa tu opakuje, čo stráca následne na zaujímavosti. Ale v poho... ()

zvonicek 

všechny recenze uživatele

Další reality show z produkce britské MTV. Do soutěže se přihlásí přihlásí partička přátel, kteří chtějí překonat své možnosti a vydělat si peníze. Japonský supervizor Zen master zadává jednomu vylosovanému hráči úkoly, jejíchž cílem je vyvolat v soutěžícím bolest. Ostatní kamarádi jej při tom sledují, ale nesmějí smát, takže se snaží zadržet svůj smích. Celá tato show je vlastně založena na potěšení z utrpení jiných. Soutěž okořeňuje "Zen master", typický svým svérázným vystupováním a škodolibým posměškům vůči soutěžícím. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Podmaz dobrý, no to je asi tak všetko. Z toho, čo som videl, som sa nezasmial ani raz. Tiež mi nejde do hlavy, čo to má spoločného so zenom... ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Sledovat někoho jak se svijí smíchy bez zvuku, mi příjde zábavný asi jako žrát přes igeliťák. ()

Reklama

Reklama