Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drogového dealera Sváťu kdosi neznámý přepadl doma, zbil, spoutal a udusil ho igelitovým pytlíkem přivázaným na hlavu. Zároveň se ztratilo půl miliónu, který kromě policie hledají i Sváťovi "nadřízení". Policistům se podaří zadržet několik podezřelých a dealerů, vyslýchají i Helenu Lomnickou, kterou kvůli Sváťovi kdysi vyhodili ze zaměstnání, ale žádná ze stop nikam nevede... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......zaujímavá časť i záver vcelku pohodový....akurát.... v tejto časti hrá dealera drog (herec:Martin Hofmann) - budúci lekár zo súdneho....to ste nejako nedomysleli pro futuro..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu-li od konce, ten mě příliš nenadchl. Sice k němu vedly všechny nitky, nicméně jsem stále doufal, že takto ne. Děj a vyšetřování byly ale příjemné a Hofmann přímo k zulíbání. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podařený díl, pořád se něco děje, případ dostává grády už v půlce dílu a pachatelé jsou velmi překvapiví. Hofmann slušný, i když u výslechu teda hodně rychle vyměkl. Díl rozhodně patří do lepšího průměru. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ končí beznadějí policie, když  mladší z bratrů vezme vraždu na sebe, protože ví že nemůže být odsouzen.  Jenže takhle snadné by to pachatel neměl, stačí totiž nařídit policejní rekonstrukci, při které viník musí detailně předvést jak čin spáchal. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Martin Hofmann se uvedl v roli řádného syčáka, což mu v následujících letech přineslo vícero podobných rolí. ()

Reklama

Reklama