Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při loupeži na venkovské poště je zabit policista. Je to citlivá záležitost, proto je povolána pražská kriminálka, aby případ vyšetřila. Spolupráce s místními policisty ale vázne, protože ti jsou, jako ostatně celé městečko, přesvědčení, že loupežnou vraždu spáchal už jednou odsouzený David Sýkora, kterého nedávno pustili z vězení. Vyšetřování ale ukáže, že šlo o léčku, kterou na něj někdo nastražil... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Unhošti se každý zná s každým, jsou navzájem příbuzní a a když jeden o druhém řekne že je "vůl", třetí mu dá "na hubu", protože je to jeho švagr. Nebo tak nějak. V této epizodě šlo dokonce o loupežnou vraždu. Přestože vesničtí "burani" se chovali opravdu dost hloupě, místní myslivecký spolek patřil spíše na divoký západ a kriminalisté z města vše pochopili a lstí vyjasnili, byl tento díl opět zábavný. Snad i díky tomu "venkovskému" prostředí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní přepadení pošty výtečné, konfrontace pražských kriminalistů s venkovskými policisty také vtipná. Zatím jasně nejlepší díl, i když rozmazaných záběrů na jedoucí Fabie bylo něúrekom. Celkově však musím přiznat, že tento díl měl spád, napětí i slušné rozuzlení. PS: zcela chybí Dvořáková i Frej ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Tak to se docela povedlo, určitě jeden z nejlepších dílů celého cyklu. Banda místních kovbojů, tedy vlastně myslivců, honících potencionálního vraha, který údajně při loupeži na poště zabil policistu je dobře zpracovaný námět podle vzoru některých amerických kriminálek. Kdyby byl oním nevinným psancem cikán, nemělo by to chybu... ()

Reklama

Reklama