Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivové Kriminálky Anděl řeší nečekaně komplikovaný případ. Pouhé tři dny po sobě jsou zavražděny na okraji Prahy dvě ženy. U jedné z nich není pochyb. Stala se obětí sexuálního násilníka. Tělo druhé zmizelo, ale stopy na místě činu naznačují, že jde pravděpodobně o stejného pachatele. Případ je o to složitější, že otec první oběti je bývalý kriminalista, který se rozhodne vraha vypátrat a potrestat sám. Manžel druhé je zase neurotik, jenž má pocit, že se policie při objasnění vraždy jeho ženy málo snaží. Rozlišit, kdo ze svědků i podezřelých chce kriminalistům pomoci a kdo jen rafinovaně zametá stopy, není vůbec jednoduché. Pátrání nás zavede do podivně přestavovaného penzionu, který ukrývá nečekané tajemství, i do podzemních šachet v Prokopském údolí, v nichž jde policistům o život. A rozluštění tohoto rébusu vyžaduje od detektivů nejen postřeh a schopnost dedukce, ale i slušnou dávku odvahy. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi trochu na škodu, jak se případ/oba dva případy vyvíjely. Rozuzlení bylo nicméně velice zajímavé. Trochu mi chyběl tradiční humor a nadhled, jen minuta ticha nestačila. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to spíš chtělo oba zajímavé případy řešit v dvou samostatných dílech. Takto je to místy chaos, kdo, koho, kde a jak. Ale i tak velice dobrý začátek série, laťka byla nasazena docela vysoko. Zaujme tu především manžel z rozestavěného penzionu, to je fakt "borec", jak umí bez mrknutí oka tahat policajty za nos. Druhý případ byl spíše od začátku jasný, jen bylo otázkou jak. ()

Reklama

Reklama