Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loupežná vražda starých manželů je další ze série sofistikovaných loupeží, jichž se podle dostupných důkazů účastnil i policista. Takové případy smí vyšetřovat jen inspekce Policie české republiky. Proto musí detektivové přibrat do týmu důstojnici poněkud nevlídných způsobů, která se navíc při pátrání pečlivě rozhlíží, kterého z detektivů by odlovila do svého týmu. Český kriminální seriál z prostředí Prahy. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminální činnost policistů vede nutně k účasti dalších postav. Inspektorka chod týmu příliš nenarušila. Naopak mě velice potěšil Hynek Čermák, v dnes nezvyklé roli. Pěkně vymyšlený případ. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku hodně rozvleklý případ vraždy důchodkyně, která se nečekaně vrátila domů a přistihla dva lupiče. Pak ovšem zasáhne do vyšetřování policejní inspekce v čele se šikovnou inspektorkou a začnou se dít divy. Díl vcelku podařený, ale přeci jen mu chybí jakékoli tempo, i když zákroky inspekce akční docela jsou. ()

Zajímavosti (1)

  • Martin Kavan byl v rámci seriálu donucen dvakrát „odejít“ od policie, a to v rámci dvou různých postav. Poprvé v případu Loupež (2008) a podruhé v tomto dílu. (sator)

Reklama

Reklama