Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bizarních vražd, které se odehrávají už několik let na území Čech a Slovenska, má další oběť. Takzvaný vakuový vrah zabíjí klientky kosmetických klinik a po smrti je balí do fólie a aranžuje jako motýlí kokon. První česká oběť nese všechny tyto znaky, proto se rozbíhá pátrání po člověku, který se velmi pravděpodobně pohybuje v těsné blízkosti kliniky a je téměř jisté, že s umanutou pečlivostí připravuje další vraždu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo brutální. Vraždy jak vystřižené z Psycha a pachatel stejný magor jako Norman Bates. Tentokrát sledujeme pořádnou kriminalistickou práci, navíc zcela srozumitelnou obyčejnému divákovi. Tohle byl díl, který si zaslouží absolutorium, i když v něm vlastně zcela chybí napětí. ()

Zajímavosti (2)

  • Klinika Besthe je pseudogotický zámek Hloubětín. Před druhou světovou válkou zámek patřil židovské obci, během okupace byl pak vyvlastněn. Po válce sloužil jako truhlárna, sklad a v jedné z částí objektu sídlilo v letech 1945–1959 Vesnické divadlo a Státní zájezdové divadlo. O roku 1969 sloužil objekt jako dům pionýrů. V roce 1990 byl zámek vrácen zpět židovské obci, která jej pronajala soukromému zdravotnickému zařízení. (sator)
  • Pachatel (Peter Varga) bydlel v V Braňce v Tachlovicích, majitel objektu je Krajská správa a údržba silnic. (sator)

Reklama

Reklama