Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola mladé ženy nalezená na rychlíkové trati patří manželce hochštaplera, který má problémy se zákonem. Ženu přejel vlak, ale na trať ji někdo shodil už omámenou. Kriminalisté prověřují alibi manžela. Zjistí ale, že byl v nemocnici. O den později je nalezena matka zabité ženy, podezřelý muž má opět dokonalé alibi a tým se ocitá v situaci, kdy netuší, kam nasměrovat svou pozornost. Vyšetřovacímu týmu pomohou až výsledky vyšetření DNA, které prokážou, že mrtvola na trati nebyla manželka hochštaplera, ale jí podobná dívka s podstrčenými doklady... Změny v týmu kriminalistů se uzavřou. Oliver sice zůstává šéfem pátrací skupiny místo Ivana, ale po Kopecké se stává šéfovou kriminálky kariéristka Věra Beránková. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože Martina Stropnického jsem nepovažoval za charismatického vedoucího týmu, začíná mi chybět. Obzvláště patrné to bylo u výslechů - v kontrastu s těmi vedenými Oliverem. Tento zamotaný případ se ukázal být nakonec poněkud naivní. Bez urážky až moc "ženský". Také humor mi přijde více nucený než v předchozích sériích. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná vražda pomocí vlaku, průměrný příběh, zdlouhavé vyšetřování. Takové to bylo celé ne extra záživné. Prostě průměr. Stropnický ještě pomohl s vyšetřováním, ale už si balí fidlátka. Zlata se na konci dílu vrací do týmu. No uvidíme, jak ta bude zase opruzovat. Je nesympatická až běda. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátky epizod otřesné, čtvrtá řada očividně hraje na to, že diváka nejdřív zmate a až zpětně mu dává nějaké útržky informací, ze kterých si sám musí utvořit nějaký obrázek předchozích událostí. Kamera strašná a herecké výkony občas až amatérské a čím dál větší omáčka okolo soukromých životů určitých postav mě taky začíná slušně vytáčet. Kvalita případů ale naštěstí zůstává stejná, takže se na to ještě pořád dá dívat. Tři a půl hvězdičky. ()

Reklama

Reklama