Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právník a pravidelný zákazník autopůjčovny si půjčí vůz s překvapivým nákladem. V kufru objeví mrtvolu majitele. Policejní vyšetřování je vedeno dvěma směry. Jedním podezřelým je bývalý spolumajitel, kterého se zavražděný zbavil proti jeho vůli, druhým pak mladý mechanik, který zřejmě ví o podivných machinacích s prodejem vozů. Nakonec se ale ukáže, že vrahem je někdo třetí... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt závěrečné nepovedené přehnané akce, jednalo by se o fajn pěkně zamotaný případ. Budu se opakovat, ale chybí mi více humoru a nadhledu, s funkcí Olivera změnili scénáristé i jeho charakter. Alespoň, že nový patolog je vtipálek. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jdou "soukromé záležitosti" postav stranou, tak pro jistotu epizodu zabije postava Zlaty Adamovské. Navíc Koptovi jsem toho cholerika taky úplně nevěřila ... Zase tři a půl hvězdičky, a i když se stále klaním ke čtyřem, uvažuju, že ve finále plošně čtvrté řadě u každé epizody jednu hvězdičku uberu, protože i ty nejslabší díly předchozích řad byly desetkrát lepší než celá čtvrtá řada. Případy skvělé, ale ta omáčka okolo se prostě nedá. ()

Reklama

Reklama