Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V příměstském lese se najdou pozůstatky mrtvého těla. Kriminalisté je považují za další oběť usvědčeného sériového vraha Pícky. Do vyšetřování se ale připlete matka jedné z jeho dřívějších obětí, která kriminalisty přesvědčuje, že její dceru zabil někdo jiný. Kriminalisté jí zpočátku nevěří, postupně ale docházejí k tomu, že měla pravdu. Poslední nalezené lidské pozůstatky detektivové identifikují jako místní podnikatelku Storoženkovou a následně zjistí, že sériový vrah na ně nastražil rafinovanou past. Beránková je dál nepříjemná úřednice. Oliver nabídne Janě, že jí večer pohlídá Ludvíka a ona může zatím na rande s dalším nápadníkem, kterého jí z řad policie vybral. Oliver se zatím bude učit. Místo toho se pak s Ludvíkem dívají na fotbal. Tomáš zjišťuje, že tajemná minulost Lídy nějak souvisí s Norskem. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...ale nemám tak velkej nosič 😎 Náhodou ho to bavilo, pak ale dostali gól a tak začala brečet, to je normální mužská reakce... No patolog se asi blbě seznamuje ...👀 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, takže Tomáš se dá dohromady s Lídou, Oliver zase s Janou a všichni budou šťastní až do smrti ... Jo, aha, neměla to být tak náhodou kriminálka? Nějaký zajímavý případ jsem tam sice postřehla, ale mezi těma všema vztahama to tam nějak prostě zaniklo, no ... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý případ několika vražd + k tomu psychopat z vězení, který se do aktuálního případu jakoby náhodou zamotá. Dobrá práce detektivů, ale také po herecké stránce dobrá práce "pachatelů". Adamovská ze začátku trapná, ke konci lepší, Stropnický tu vůbec není. PS: Oliverovu hlášku "Když fandíš Bohemce, probrečíš celý život." by měli vytesat na Strahově do pomníku českého fotbalu. ()

Zajímavosti (1)

  • Oliver (Marek Taclík) sleduje v televizi fotbal mezi Teplicemi a Bohemians a přestože opakovaně v seriálu zazní, že je fanoušek Bohemains, překvapivě fandí Teplicím. (sator)

Reklama

Reklama